Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GOTHI CUP 2018
Viggo ville gå och lägga sig tidigt! Men....
FÖRSTA GRUPPSPELSMATCHEN
Härlig bild efter segern mot Chico Sporting Club från Egypten med 2-1. 
Ett perfekt startskott på turneringen.
 
ETT SVALKANDE DOPP
Lite bad hann vi oxå med vid den fantastiska badplatsen i Delsjön
 
 
 
 
GRUPPFINALEN
Gruppbild efter gruppfinalen mot Prep Schools Lions Blue (England)
Efter en andra seger i den andra gruppspelsmatchen mot Torslanda IK 1 med 3-2 så var vi klara för A-slutspel. Den sista och tredje gruppspelsmatchen blev en ren gruppfinal mot det Engelska laget Prep Schools Lions Blue. Ett akademi lag där de hade samlat ihop talanger från en del av England. Vi stod upp otroligt bra mot ett hårt motstånd. Våra grabbar offrade sig hänsynslöst i alla situationer, täckte skott med ben huvud och alla andra kroppsdelar som var tillåtna. Det stod en direktplats till 32/dels final på spel, förloraren gick till 64/dels final. Efter en riktig nagelbitare så fick vi tillslut ge oss och det blev förlust 2-3 efter ett mycket snöpligt mål till motståndarna i de sista självaste minuterna.
Nu gällde det att ladda om batterierna för 64/dels final några timmar senare mot Uppsala IF 2. Grabbarna hade svårt att koppla av, vila och få nödvändig mat i sig. Det resulterade i en ganska klar förlust mot ett bättre motstånd med 0-7. Tårar och besvikelse så klart! Men killarna ska vara oerhört stolta med vad de åstadkom i Göteborg denna stekheta sommar. Om man tänker på att de blev placerade på en delad 33:e plats av 169 lag i 12 års gruppen med lag från alla världens hörn så förstår ni nog hur stort det är!
Inte illa av dessa fantastiska krigare!!
NÄR TURNERINGEN VAR ÖVER
Oskar och Viggo tar skepparexamen
Uttåget från huvudturneringen var smärtsam men glömdes snabbt bort, eller!? Grabbarna ville till Liseberg så fort som möjligt för att glömma nederlaget. Men det tog nog en stund, för från onsdag kväll till fredag kväll så spenderades den mesta tiden på nöjesfältet.......