Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Munka Ljungby IF
5 - 1
Ekets GoIF (9m)
Munka Ljungby IF5 - 1Ekets GoIF (9m)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 22 september, 18:45
Plats:Munka IP
Tävling:
Matchnummer: 132005010
Samling: Omklädningsrum 1 på IP
Aktivitetsinfo: Samling 17.15

Börjar med promenad där samtliga spelare kommer klara med löparskor till samlingen

Matchstart 18.45
Go Vinst.
2017-09-22 22:29
Tjena tjejer, (detta blir kanske långt, läs om ni orkar)

Bra jobbat idag, go vinst! Tänkte skriva av mig lite gällande tankar efter matchen:

Tänkte börja med att säga att vi idag spelar en MYCKET bra och underhållande fotboll, med både finlir och goa kombinationer!

Passningsspelet, vilket ni tränat i flera veckor, satt perfekt idag, med många kreativa lösningar och en blandning av hemåtpassningar, genomskärare, klackar och one-touch. Imponerande!

Tycker, vidare, att ni idag försökte bryta mönster, precis vad jag ville, och vi hade både anfall med skott utifrån, utmaningar, inlägg och "snett bakåt" - bollar! Vidare skulle jag vilja påminna er om att tro på er själva! Ni börjar alla bli mycket skott- och bollskickliga och under flera situationer idag fintar ni av stora delar av motståndarlaget!


Det som vi ska jobba mer med nu är främst rörelse, överlag rörde vi oss bra idag, men emellanåt står vi ganska still (vilket kan vara en biprodukt av att ekets spelare var stillastående, vilket inte var så konstigt med deras 0(!) avbytare, starkt jobbat och bra spelat Eket!) och då får vi svårt att spela runt bollen. De situationer jag tänker på är främst egna frisparkar och insparkar.


Backarna, lite extra cred till er idag, som löste ekets anfall genom smarta passningar; både hemåtpassningarna till Linnéa/Nonne och i sidled till varandra var riktigt bra idag!

Mittarna, ni ska vara mycket nöjda idag, under större delen av matchen kom eket inte förbi er! Ni sög in alla insparkar, löpte och slog bra bollar matchen igenom!

Anfallarna, bra jobbat! skulle vilja trycka lite på hur bra ni jobbade med rörelsen i anfallen!

Slutligen, måste jag ju såklart kommentera mina keepers. L/N: Bra jobbat idag; stabilt, självsäkert, inga problem. Vi jobbar vidare på torsdag!

Överlag tycker jag att vi spelade en mycket bra match, kul med olika målskyttar (Grattis Michelle!) och bra snack både på och utanför plan!

Slutligen var det riktigt kul att Ellie spelade idag, hon debuterade med riktigt självförtroende, passade in i laget direkt och fick mycket beröm av tjejerna - klockren!

Njut av vinsten, bra jobbat idag. Trevlig Helg, ses på måndag. - Elias

M.A.E

<< Tillbaka