Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Munka Ljungby IF/Västra Karups IF
6 - 1
Ljungbyheds IF (9m)
Munka Ljungby IF/Västra Karups IF6 - 1Ljungbyheds IF (9m)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 27 maj, 11:00
Plats:Munka IP B-plan 9-manna
Tävling:
Matchnummer: 130991029
Samling:09:30, Munka IP
Aktivitetsinfo: Vi kör gemensam promenad innan match
Trupp:#2 Bonnie Eriksson
#3 Kajsa Bergsten
#5 Molly Powell
#6 Elin Dahlberg Viebke
#7 Sara Berg
#9 Michelle Revtorp
#11 Clara Henriksson
#12 Alma Åkeborg
#13 Felicia Nordberg
#14 Saga Persson
#15 Malva Olsen
#18 Vilma Nyholm
#21 Kanlayakorn Paniram
#99 Kajsa Åkesson
Referat Ljungbyhed 2018-05-27
2018-05-27 18:44
Dags för seriens femte match, denna gången står Ljungbyhed för motståndet. 
Innan matchen pratar vi om vikten att röra oss efter vi passat bollen, samt att göra det enkelt för oss. Vi visste att trots tabell-läget är Ljungbyhed inget lag man ska underskatta. Under uppvärmningen går Nonnes finger helt ur led och får åka till akuten - skönt det gick relativt bra och inget var brutet. 
Tur vi har flera målvakter av hög klass!

Matchen börjar och vi startar lite knöligt. Det var ett tag sedan vi hade match nu och det syntes. Efter ca 10-15 minuter börjar vi hitta rätt i både passningar och löpningar och äter oss in i matchen. Strax därefter kommer 1-0, Alma, efter ett bra anfall som börjar redan hos vårt försvar. Målet åsido är matchen fortfarande jämn och vi får kämpa om bollarna. Vi slår bollarna något för centralt och kommer lite för långt ifrån varandra på plan - och trots 3-0 i paus, efter ytterligare 1 av Alma samt ett dunder-skott från Clara, har vi en del att diskutera i paus.

Vi lyfter vikten av att spela i korridorerna och att hjälpa varandra mer. Andra halvlek börjar och vi känns direkt farligare än i första - passningsspelet ser nu bättre ut och vi hittar många fina trianglar under uppspel. 

Andra halvlek fortgår och vi har större delen av bollinnehavet. Vi gör ganska omgående både 4, 5 och 6-0 efter ett riktigt snyggt mål från Michelle, samt 2x från Alma. Trots 6-0 underläge kämpar dock Ljungbyhed på och visar en himla inställning. Ljungbyhed får tillslut utdelning för sitt slit och matchen slutar 6-1 då vi blir lite ofokuserade sista minuterna. 

Efter matchen är känslan att vi återigen gör en stabil match som startar lite segt. Passningsspelet ser bättre och bättre ut, och trots värmen kämpar vi på och krigar om stort sett varje boll. Ljungbyhed står upp bra, men hänger inte riktigt med på våra djupledsbollar och snabba omställningar. Försvarsmässigt gör vi en riktigt bra match idag, motståndarna kommer återigen inte till några riktigt vassa chanser. Anfallsmässigt skapar vi många bra chanser idag - både frilägen, skott, "snett inåt bakåt" och hörnor! Fortsätter vi skapa så här mycket chanser kommer det gå mycket bra för oss!

Bra jobbat, högt betyg till samtliga! 

Tack för en trevlig fotbolls-söndag, ses på träningen imorgon.

Elias

<< Tillbaka