Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Munka Ljungby IF/Västra Karups IF
1 - 3
Hyllie IK
Munka Ljungby IF/Västra Karups IF1 - 3Hyllie IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 30 september, 11:00
Plats:Munka IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130993040
Samling:09:30
Referat Hyllie IK 2018-09-30
2018-10-04 20:47
Dags för ett nytt motstånd - match mot hyllie! 
Detta var en match med två sidor av myntet. - Vi visste att det skulle vara en tuff match, och samlade intrycket efter är att det fanns mer att hämta! 

Vi pratar om att spela vårt spel och att vara tålmodiga.
Första halvlek är Hyllie det bättre laget och vi känns tyvärr stressade, kommer inte riktigt rätt i positioner och slår mest bort bollarna. Det vi ska ta med från första halvlek är att vi kämpar hela vägen till paus och Hyllies mål kommer oturligt efter en hörna och på ett skott där vi inte riktigt är på g. 

I andra halvlek visar vi hur bra vi faktiskt kan spela och känslan efter matchen är att siffrorna absolut inte är rättvisa. Vi har 7,8 st MEGA chanser med frilägen, skott precis över, genombrott, hörnor och frisparkar som rullar på mållinjen.
Vi bör även ha med oss en solklar straff. Därför känns det som att vi absolut borde fått med oss 1p från denna matchen, om inte mer. Tyvärr är det så med fotboll ibland.  
Det såg nästan ut som att lagen bytte roller i halvlek och det var nu vi som för spelet medan motståndarna såg stressade ut och slog mest ifrån sig. Vi hittar in i vårt vanliga possessionspel och kommer runt både på kanter och centralt. Vårt mål kommer egentligen på en av våra mindre klara chanser, där Felicia kyligt skjutit upp bollen i närmsta krysset.
Vi skapar enormt många chanser men har tyvärr inte marginalerna med oss idag.

Slutsatsen denna matchen är att med lite mer flyt på vår sida hade resultatet varit helt annorlunda! Vi vinner stort i antal direkta målchanser och det är det vi ska ta med oss. En annan dag sätter vi 4,5 av dessa chanserna!

Vi tar med oss andra halvlek och kämparglöden till säsongens sista match - hemma mot FC Hessleholm nästa fredag.

Bra kämpat - lite mer flyt idag och vi hade gått från plan som segrare!

Vi ses på träningen imorgon!

Elias

<< Tillbaka