Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Fortuna FF röd
0 - 1
Munka Ljungby IF/Västra Karups IF
Fortuna FF röd0 - 1Munka Ljungby IF/Västra Karups IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 07 september, 19:00
Plats:Rydebäcks IP
Tävling:
Matchnummer: 130993019
Samling:17:15
Aktivitetsinfo: Samling 17.15 IP
Samling 17.45 Fortuna

Matchstart 19.00

Nu Kör Vi!

Elias
Trupp:#2 Bonnie Eriksson
#3 Kajsa Bergsten
#4 Moa Jensen
#5 Molly Powell
#6 Elin Dahlberg Viebke
#9 Michelle Revtorp
#12 Alma Åkeborg
#14 Saga Persson
#15 Malva Olsen
#18 Vilma Nyholm
#99 Kajsa Åkesson
Referat Fortuna FF 2018-09-07
2018-09-09 13:33
Fredagskväll och årets 5e match mot Fortuna. - Riktigt fredagsmys!
Vi visste innan matchen att det skulle bli jämnt. Vi har mött varandra ett antal gånger nu och har koll på varandra. 
Redan tidigt i veckan börjar sjukdomar och återbud komma - vi står tillslut med 11 "ordinarie spelare" på fredagen, där ett par är förkylda och ändå tänker försöka spela. Med lite tur och snabba tankar får vi ihop 14 spelare, med hjälp från F04/05 och Västra Karup! 

Matchen börjar och direkt syns det att det blir en jämn match. De har med sig ett par nya unga spelare med mycket speed på kanterna - men vi följer med bra. Vi växer snabbt in i matchen och blir förande lag. Vi spelar bra fotboll och kommer till fina lägen - men kommer inte riktigt till avslut. När vi väl kommer förbi gör deras målvakt ett bra jobb!
1-0 kommer rättvist efter 35 minuter då Malva avlossat matchens skott. Fortuna har ett par bra lägen - men försvaret och Kajsa löser det bra och fortsatt 1-0 i halvtid.

I paus pratar vi om vikten att prata mycket med varandra, försöka löpa mer utan boll och vara följsamma på kanterna. 

Andra halvlek startar direkt med underhållande fotboll från båda håll med ett bra spel! Vi har flera lägen att avgöra matchen (främst via genomskärare) - men får inte in bollen som rullar ifrån oss något på det blöta konstgräset. 1-0 håller sig matchen ut.

Efter matchen är vi nöjda - trots att nio "ordinarie" spelare saknades spelar vi en bra match och kämpar för varje centimeter. Vi spelar en bra och underhållande fotboll med smarta passningar. 

Stor eloge till Evelina och Elin från Munkas F04/05 samt Lovisa från Västra Karup som gjorde debuter idag i 02-laget (och kom på kort varsel). Vi hade inte klarat av att spela matchen utan er! Och för att aldrig spelat med oss förr (samt på nya positioner) såg det riktigt bra ut! Kul att ni ville vara med och bra jobbat! Tack även till Jonas för hjälpen på tränarsidan.

Bra jobbat tjejer, nu laddar vi om och ses på träningen på måndag! 

10/10 till alla.

Elias

<< Tillbaka