Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Serien avslutad!
2020-06-15 14:02
Bra jobbat killar även om resultatet endast ses som en bonus.
Hej i sommarvärmen!
Det har varit en konstig fotbollsvår på många sätt. 
Vi har ju trots förutsättningarna kunnat spela DM, träningsmatcher och även, tack vare Vejby IF, haft möjlighet att delta i en serie. Här följer en kort sammanfattning av matchandet:
DM
Matcherna i DM var ett sätt att få till matcher och det visade sig vara tufft motstånd i samtliga tre. Lagen vi mötte var i princip renodlade U19 som kör på 3-4 pass i veckan året runt. och vi åkte på två rejäla snytingar och vann en. Summerar man det får man se det som bra träningspass och en nyttig erfarenhet.
Träningsmatch
En träningsmatch fick vi till mot Vejby och vi spelar stundtals bra men under för korta perioder. 
Seriespel
Vi inleder seriespelet mot Vedby/Rönne och det blir en tuff tillställning där vi tack vare vår effektivitet lyckas väl även om spelet i sig lämnar en del övrigt att önska.
Andra matchen spelas mot Höganäs. Inte heller här sitter passningsspelet och det blir mycket ”jaga”. Individuella misstag leder till förlust trots 3 fina mål. 
Tyvärr får vi sedan en WO då viken hade hög belastning på sin trupp.
 Efter ett litet matchuppehåll väntar Eket och även här har vi inte mycket till eget spel under perioder men hårt slit och hög effektivitet leder till en ganska klar seger. 
Efter detta möter vi Vejby borta på en eminent fotbollsplan. Vi börjar att hitta linjer i spelet men får en spelare korrekt utvisad och får spela 70 minuter med en man mindre. Med 10 minuter kvar och slitna spelare ligger vi under men lyckas vända och vinna. 
Ett par dagar senare gästar Jonstorp oss och det blir en match med hög kvalitet mellan två lag som verkligen vill spela. Vi har marginalerna på vår sida i en jämn tillställning. 
Avslutningsvis tar vi emot Ödåkra i en ren seriefinal och nu har många bitar fallit på plats och den första halvleken är vår bästa hittills under säsongen. I andra halvlek går vi ner oss lite men har bra koll på läget och seriesegern är bärgad.

Nu kör vi på två veckor till men då endast träning tisdagar då seniorerna har träningsmatcher på torsdagarna.
Sommarhälsningar Johan och Tomas


Nyhetsarkiv
Serien avslutad!2020-06-15 14:02
 

klart.se

http://www.cumap2.se/calenderonweb/visakalender.php?Knr=297