Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Juniorlaget!
Tränare:
Johan Johnsson 
Tel: 0720-079899
Mail: johan.johnsson15@outlook.com

Tomas Svensson ‭
Tel: 0706-357465‬
Mail: singhild@tele2.se

Träning 2/4-26/6: Munka IP
Tisdagar 19.00-20.30
Torsdagar 19.00-20.30
För eventuella ändringar se kalendern.

  • Samling 15 minuter innan tränings start. 
  • 5 minuter innan träningen börjar är man vid planen med pumpad boll.
  •  Meddela om du inte kan träna minst 6 timmar innan träningen börjar.
Nya spelare hälsas välkomna!

Sönderryckt match
2019-05-26 17:04
Efter ett litet matchuppehåll var det dags för ny hemmamatch. Vinslöv stod för motståndet och det var också de som började matchen piggast. De hade ett fint och snabbt passningsspel under hela den första akten. Vi kommer inte igång med vårt eget spel och blir lite för låga i vårt i övrigt stabila försvarsspel. Efter ett snack i halvlek var killarna överens om att ”snäppa” upp det lite. Det gör vi verkligen. Vi slår de enklare passningarna och kliver upp med laget.
Vinslöv får i andra halvlek två spelare utvisade och det bidrar till att vi kan spela en bättre fotboll.
Nu är det träning tisdag och torsdag med match på söndag. 
Det är även dags för loppis så ha koll på de pass man satt upp sig på!
Svängig match i Viken
2019-05-08 22:31

Med samma matchtrupp som senast begav vi oss till Vikvalla där vi de två senaste säsongerna fått et par riktiga ”snytingar”.

Vi börjar matchen bra och ligger rätt i positionerna och skapar en hel del chanser. Deras målvakt gör 4-5 riktigt fina räddningar. Minut 25-45 är kanske det svagaste vi gjort hittills. Vi blir ”låga”, saknar aggressivitet och hjälper inte bollhållaren. Sägas bör att det var en kombination av att Viken visar upp ett mycket fint passningsspel. 

Den andra akten höjer vi oss igen och får igång ett lite bättre passningspel och skapar då också en hel del chanser.  Nu är det lite uppehåll till nästa match och vi kan träna på ordentligt.


Killarna har i läxa att teckna sig/förälder på loppispass. Listan sitter på dörren till vårt förråd. Den skall vara fulltecknad innan träningen börjar på tisdag 14/5. Listan finns även på vår Facebooksida. En del har tecknat sig men allt för få.


Johan och Tomas

Fredagsmys på Råå!
2019-04-26 22:28
Så var första bortamatchen i seriespelet avklarad och det blev en jämn match mot ett spelskickligt Råå IF. Sommarvärme och en för årstiden fin plan var perfekta förutsättningar för en trevlig fotbollskväll. 
Första halvlek spelar vi stundtals riktigt bra och har en hel del fina anfall och ett stabilt försvarsspel. Andra halvlek tar motståndarna över något men det fina försvarsspelet gör att vi står upp bra och även denna halvlek skapar ett par fina skottlägen samt ett par farliga hörnor. Ett par spelare gjorde sin första match på mycket länge och två debuterade i föreningen och gjorde det utmärkt. Åter kan man konstatera att vi är fantastiskt duktiga och disciplinerade när det gäller arbetsinsats och vad gäller detta faller ingen ur ramen. Trevligt med flertalet föräldrar på plats denna fina vårkväll.

Johan och Tomas

Andra matchen
2019-04-22 16:57
Det blev ett jämnt derby på ett soldränkt Munka IP. Gästande Eket som spelar en trevlig fotboll gästade oss under måndagen. Vi pratade innan matchen om att etablera spel på motståndarnas planhalva. Detta gör vi stora delar av matchen men det saknas lite beslutsamhet och ibland blir det för mycket bolltransport av vissa spelare. Killarna krigar på bra i det varma vädret och det skapas en hel del fasta situationer där vi kan bli lite hetare.
Nu tränar vi tisdag och torsdag för att ta oss an Råå borta på fredagen.

Fotbollshälsningar Johan

Min fotboll
2019-04-22 09:26
Hej! Här kommer en länk för att följa vårt lag Munka Ljungby IF Junior på Min Fotboll. I appen kan vi alla fota, filma, heja och rapportera live från våra träningar och matcher. Följ oss på Min Fotboll och sprid vidare till alla du tror kan vilja följa och heja fram vårt lag! 
Hälsningar, Johan Johnsson 

 https://minfotboll.app.link/tTCcMgfy5V
Seriepremiär + lite info!
2019-04-07 17:49
Hej i vårvärmen!
Så var premiären spelad och som grabbarna kämpade idag. Spelmässigt finns det kanske mer att önska och i första halvlek är vi riktigt tillbakatryckta. Efter paus lossnar det lite spelmässigt och vi gör många fina prestationer. Lite småsjukdomar och skadekänningar gjorde att en del fick slita ordentligt men samtliga spelare gör ett fantastiskt jobb.
Två saker som gäller i veckan som kommer:
  • Burkinsamling på torsdag från 18.30-20.30. Grindarna är öppna och Micke finns på plats.
  • Kom ihåg att teckna er på kiosktider. Finns på den inofficiella facebooksidan.  Att stå i kiosken är en liten insats som betyder mycket för föreningen. 
Vårhälsningar Johan och Tomas
Årets första match
2019-03-24 16:02
Då var första matchen spelad för säsongen.
Landora stod för motståndet på ett Landskrona ip för dagen i härlig vårsol. Killarna gör en helt ok prestation med tanke på träningsfliten under förssäsongen. Vi växer in i matchen och i andra halvlek har vi ett stort bollinnehav tack vare ett bra passningsspel och att vi satte press tillsammans. Det finns en hel del positivt att ta med sig från denna match. Samtliga spelade minst 40 minuter.
Nu är det 2 veckor till seriepremiär och de 14 som spelade idag visade med eftertryck att det gäller att ligga i om man villl ingå i den truppen.

Johan o Tomas
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Munka-Ljungby IF, 17/06 10:34 
Munka-Ljungby IF, 02/06 17:57 
Munka-Ljungby IF, 28/05 21:54 
Munka-Ljungby IF, 20/05 13:20 
Munka-Ljungby IF, 20/05 08:10 
Munka-Ljungby IF, 09/05 20:23