SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nya lagställ
2022-06-08 12:45

Då både P09/10 och P07/08 har goda lagkassor kommer det att köpas in ställ till alla spelare. Alla kommer få kortärmad, shorts, långärmad och långa byxor. På ställen kommer det att tryckas era barns initialer. Vi behöver agera lite skyndsamt med beställningarna. Så senast på tisdag behöver alla provat ut sina kläder. I Klubbstugan hänger ställ för utprovning. 

 

Skriv storlek på listorna som ligger på bordet. Vi föräldrar behöver signera våra barns beställningar med våra namn bakom så allt är rätt. Så ni får helt enkelt hänga med när era barn provar ut kläderna i samband med en träning. 

 

Ni som redan beställt kommer få tillbaka pengarna så det blir likvärdigt för alla. För er som  nyligen kommit in i föreningen vet jag att tränarna har informerat vad som gäller kring betalning av ställen då övriga varit med och byggt upp de goda “lagkassorna”. 


Nyhetsarkiv
Nya lagställ2022-06-08 12:45