SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MUNKA LJUNGBY IF

BESTÄLL DINA KLUBBKLÄDER HÄR:

 

Vi fortsätter vårt samarbete med  XXL Sport för våra klubbkläder!

Det finns möjlighet att prova kläderna i klubbstugan. Alla beställningar måste ske via denna länk eller via QR koden ni hittar tillsammans med kläderna i klubbstugan!

 

https://teamsales.xxl.se/club/MunkaLjungbyIF

 

Vid registrering så krävs det att ni skriver in spelar nummer för att komma vidare, där kan ni använda er av valfritt nummer. Det ända som kommer att tryckas på kläder,väskor mm är initialerna.

 

LOPPISINSAMLING

Information angående vår årliga loppis hittar Du här: 

http://www.munkaif.com/start/?ID=129305

 

VETERANMARKNAD 15/6 2024

Här hittar du mer info:

Munka-Ljungby IF - Veteranmarknad (munkaif.com)

 

 

MUNKA LJUNGBY IF:S PADELBANA

Bokning av padelbanan sker via följande länk: 

http://www.matchi.se/facilities/munkaif

 

FOTBOLLSSKOLA 17-20/6 2024

För mer information och bokning Gå in på länken nedan. 

https://prodefending.onlinebooq.se/?csID=CS-124EB 

 

Kansliet
2024-07-04 08:40

Kansliets öppetider

 

V.30

Måndag nås via mail och telefon 

Tisdag 8-12

Onsdag nås via mail och telefon

Torsdag Stängt 

Fredag 8-12

Chans till revansch!
2024-06-13 14:25
Senast lagen möttes blev det 1-1.

Skolorna är slut och nu vänder serien.

Vi befinner oss nu i mitten på juni och även i mitten av årets division 6 serie. Den första halvan av säsongen har laget inte förlorat en enda match. Man har bara släppt in 5 mål och gjort 31 framåt. Trots detta fina facit så befinner sig Munkas seniorer på en andra plats i tabellen.

 

Dag för revansch!

Något överraskande så slutade seriepremiären mellan lagen "bara" 1-1. Men på lördag så kommer det en ny möjlighet att ta hem 3 poäng mot Hovs GIF uppe på Munka IP.

- Vi kommer förmodligen att möte ett lågt stående Hov som satsar på kontringar. Det gäller att vara noggranna i allt vi gör och bli lite bättre på att nyttja vårt kantspel. Knäcker vi denna nöten så har vi stora chanser att plocka 3 nya poäng.

 

Ta en heldag på IP! Starta med en runda på Veteranmarknaden och avsluta eftermiddagen med lite fin fotboll. Kiosken är självklart öppen.

Hoppas vi ses!/ Seniorerna

Sista chansen - Fotbollsskola
2024-06-13 10:10

FOTBOLLSSKOLA 17-20/6 2024

 

Nu är vi bara några dagar bort från att fotbollsskolan ska dra igång, så det är hög tid att anmäla sig om man vill vara med.

 

 

För mer information och bokning Gå in på länken nedan. 

 

 

 

https://prodefending.onlinebooq.se/?csID=CS-124EB 

 

/Styrelsen 

Seniorerna ångar vidare!
2024-05-31 13:49
I Vedby får man se upp för tåget i dubbel bemärkelse!

Game Day!

Seniorerna drar vidare för sin nionde match i serien. Det är dax för möte mot Vedby Rönne, ett lag vi inte vet så mycket om. Vi förväntar oss en tuff och fysisk match så ikväll gäller det att stå upp för Munkas färger. 

Vedby startade bra i serien men har på sistone haft det lite tuffare. Senaste matchen saknade de några avstängda spelare men de är tillbaka inför kvällens drabbning.

Så se till att ta er till Vedby IP utanför Klippan och heja fram Munkas stjärnor till ännu en seger!

/Jocke

Glöm inte bort - Fotbollsskolan 2024
2024-05-24 14:32

FOTBOLLSSKOLA 17-20/6 2024

Nu är vi bara några veckor bort från att fotbollsskolan ska dra igång, så det är hög tid att anmäla sig om man vill vara med.

 

 

För mer information och bokning Gå in på länken nedan. 

 

https://prodefending.onlinebooq.se/?csID=CS-124EB

/Styrelsen 

Nytt toppmöte för seniorerna.
2024-05-17 07:07
Seniorerna åker till Spannarp och Juniorerna till Båstad.

Vi går in i en ny match vecka och börjar med Seniorernas match:

 

Seniorerna åker till Spannarps kulle på lördag för att möta ett rutinerat Salamis som har startat serien på ett bra sätt. Salamis besitter massor av rutin och är den trupp som har 4:e högst medelålder i serien. De har en medelålder på 29,37 år medan Munka ligger på 24,15 år och är med det den trupp som har lägst medelålder i serien.

Detta kommer bli en svår nöt att knäcka och vi har respekt för Salamis. De har en del skickliga spelare som kan avgöra matcher. Det gäller att vara noggranna och fokuserade på vår uppgift. 

Vi besitter mycket ungdomlig entusiasm och vi har en fart i vårt spel som Salamis kommer få problem med om vi lyckas. Men det kommer krävas 90 minuters hårt jobb och koncentration.

Truppen är lite sargad med småskador och några som är iväg på resor så det är tur att vi har en bred trupp. Träningarna har varit bra i veckan som har bjudit på sommarväder. Så även tränarna har kunnat plocka fram shortsen och t-shirten.

 

Juniorena drar till partybyn Båstad:

 

Juniorerna fick en pangstart på serien men har de två senaste matcherna gått av planen utan seger. Man har haft ett stabilt målskytte och gett sig själva möjligheten att vinna samtliga matcher. Men det har varit lite si och så med defensiven de två senaste matcherna. Kan laget ta sig samman och få till försvarsspelet så har man goda möjligheter att ta med sig hem 3 poäng från Båstad.

 

Hoppas vi ses på matcherna! /ledarna för seniorer och juniorer

Toppmöte på Munka IP
2024-05-10 08:26
Munka IF - Strövelstorps GIF kl.18:30

Ikväll kl.18:30 drabbar Munka IF samman med Strövelstorps GIF i ett toppmöte i Div.6 NVA. Såhär går tankarna inför kvällens match:

 

Vi har spelat en effektiv fotboll de senaste tre matcherna i serien. Något vi skall fortsätta med ikväll. Träningarna i veckan har varit bra och stämningen i truppen är på topp. Vi har alla förutsättningar för att kunna ta en ny seger. Det är upp till killarna och visa att vi hör hemma i toppen av serien. Följer vi vår gameplan och lägger ner det jobb och tålamod som krävs så ska vi klara av Strövelstorp.

 

Båda lagen har inlett serien på ett bra sätt och vi kommer att få se upp med Strövelstorps offensiv. De är ett målglatt lag precis som vi, skillnaden är att Munkas defensiv har sett stabilare ut och det kan bli helt avgörande.

 

Hoppas vi ses ikväll!! / Seniorerna

Nyheter från våra lag
Loppis, 04/07 10:35 
A-lag, 26/01 16:32 
A-lag, 18/12 15:33 
A-lag, 15/11 10:17 
A-lag, 13/11 11:11 
Pojkar -17, 10/09 16:07