SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MUNKA LJUNGBY IF

BESTÄLL DINA KLUBBKLÄDER HÄR:

 

Vi fortsätter vårt samarbete med  XXL Sport för våra klubbkläder!

Det finns möjlighet att prova kläderna i klubbstugan. Alla beställningar måste ske via denna länk eller via QR koden ni hittar tillsammans med kläderna i klubbstugan!

 

https://teamsales.xxl.se/club/MunkaLjungbyIF

 

Vid registrering så krävs det att ni skriver in spelar nummer för att komma vidare, där kan ni använda er av valfritt nummer. Det ända som kommer att tryckas på kläder,väskor mm är initialerna.

 

LOPPISINSAMLING

Information angående vår årliga loppis hittar Du här: 

http://www.munkaif.com/start/?ID=129305

 

VETERANMARKNAD 15/6 2024

Här hittar du mer info:

Munka-Ljungby IF - Veteranmarknad (munkaif.com)

 

 

MUNKA LJUNGBY IF:S PADELBANA

Bokning av padelbanan sker via följande länk: 

http://www.matchi.se/facilities/munkaif

 

FOTBOLLSSKOLA 17-20/6 2024

För mer information och bokning Gå in på länken nedan. 

https://prodefending.onlinebooq.se/?csID=CS-124EB 

 

Glöm inte bort - Fotbollsskolan 2024
2024-05-24 14:32

FOTBOLLSSKOLA 17-20/6 2024

Nu är vi bara några veckor bort från att fotbollsskolan ska dra igång, så det är hög tid att anmäla sig om man vill vara med.

 

 

För mer information och bokning Gå in på länken nedan. 

 

https://prodefending.onlinebooq.se/?csID=CS-124EB

/Styrelsen 

Nytt toppmöte för seniorerna.
2024-05-17 07:07
Seniorerna åker till Spannarp och Juniorerna till Båstad.

Vi går in i en ny match vecka och börjar med Seniorernas match:

 

Seniorerna åker till Spannarps kulle på lördag för att möta ett rutinerat Salamis som har startat serien på ett bra sätt. Salamis besitter massor av rutin och är den trupp som har 4:e högst medelålder i serien. De har en medelålder på 29,37 år medan Munka ligger på 24,15 år och är med det den trupp som har lägst medelålder i serien.

Detta kommer bli en svår nöt att knäcka och vi har respekt för Salamis. De har en del skickliga spelare som kan avgöra matcher. Det gäller att vara noggranna och fokuserade på vår uppgift. 

Vi besitter mycket ungdomlig entusiasm och vi har en fart i vårt spel som Salamis kommer få problem med om vi lyckas. Men det kommer krävas 90 minuters hårt jobb och koncentration.

Truppen är lite sargad med småskador och några som är iväg på resor så det är tur att vi har en bred trupp. Träningarna har varit bra i veckan som har bjudit på sommarväder. Så även tränarna har kunnat plocka fram shortsen och t-shirten.

 

Juniorena drar till partybyn Båstad:

 

Juniorerna fick en pangstart på serien men har de två senaste matcherna gått av planen utan seger. Man har haft ett stabilt målskytte och gett sig själva möjligheten att vinna samtliga matcher. Men det har varit lite si och så med defensiven de två senaste matcherna. Kan laget ta sig samman och få till försvarsspelet så har man goda möjligheter att ta med sig hem 3 poäng från Båstad.

 

Hoppas vi ses på matcherna! /ledarna för seniorer och juniorer

Toppmöte på Munka IP
2024-05-10 08:26
Munka IF - Strövelstorps GIF kl.18:30

Ikväll kl.18:30 drabbar Munka IF samman med Strövelstorps GIF i ett toppmöte i Div.6 NVA. Såhär går tankarna inför kvällens match:

 

Vi har spelat en effektiv fotboll de senaste tre matcherna i serien. Något vi skall fortsätta med ikväll. Träningarna i veckan har varit bra och stämningen i truppen är på topp. Vi har alla förutsättningar för att kunna ta en ny seger. Det är upp till killarna och visa att vi hör hemma i toppen av serien. Följer vi vår gameplan och lägger ner det jobb och tålamod som krävs så ska vi klara av Strövelstorp.

 

Båda lagen har inlett serien på ett bra sätt och vi kommer att få se upp med Strövelstorps offensiv. De är ett målglatt lag precis som vi, skillnaden är att Munkas defensiv har sett stabilare ut och det kan bli helt avgörande.

 

Hoppas vi ses ikväll!! / Seniorerna

En månad kvar till sommarens fotbollsskola
2024-05-08 15:00

FOTBOLLSSKOLA 17-20/6 2024

 

Glöm inte bort att boka er plats på årets fotbollsskola, endast en månad kvar.

 

För mer information och bokning Gå in på länken nedan eller i fliken "Fotbollsskola" i vår meny. 

 

https://prodefending.onlinebooq.se/?csID=CS-124EB

 

 

Ingen träning för F-17/18 - 9/5
2024-05-08 14:50

Hej, vi håller träningsledigt imorgon (torsdag) och startar upp igen nästa vecka (16/5).

/Calle 

Hett Derby ikväll på Siffa Park Lane!
2024-05-03 08:05
Skälderviken tar emot Munka IF kl. 19:00

Johan & Jockes tankar inför kvällens derby:

 

Det är åter dags för ett nervkittlande derby och vi går såklart för 3 nya poäng.

 

Vi har de senaste två matcherna fått igång vårt målskytte. 11-0 i målskillnad på två matcher är vi mycket nöjda med framåt.

Dock har vi emellanåt varit lite slarviga och inte så rejäla som vi vill vara. Senast mot Hjärnarp slarvade vi en del i vårt passningsspel men det vi var duktiga på var att vinna tillbaka boll väldigt snabbt.

 

Det kommer bli en helt annorlunda match idag då vi ställs mot ett betydligt bättre motstånd. Viktigt ikväll blir att hålla koncentrationen uppe i vårt passningsspel, vara fortsatt aggressiva när vi förlorat boll och ställa om och vara så giftiga framåt som vi varit på senaste tid. Då kommer Skälderviken få det svårt och jobbigt mot oss. Kolumnen med förluster skall hållas oförändrad!

 

Hoppas vi ses i Skälderviken ikväll!!!// Johan & Jocke

Nyheter från våra lag
A-lag, 26/01 16:32 
A-lag, 18/12 15:33 
A-lag, 15/11 10:17 
A-lag, 13/11 11:11 
Pojkar -17, 10/09 16:07 
Veteranmarknad, 10/02 09:40