SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MUNKA LJUNGBY IF

BESTÄLL DINA KLUBBKLÄDER HÄR:

 

Nu är det färdigt med en ny samarbetspartner XXL Sport för våra klubbkläder!

Det finns möjlighet att prova kläderna i klubbstugan. Alla beställningar måste ske via denna länk eller via QR koden ni hittar tillsammans med kläderna i klubbstugan!

https://teamsales.xxl.se/club/MunkaLjungbyIF

 

Vid registrering så krävs det att ni skriver in spelar nummer för att komma vidare, där kan ni använda er av valfritt nummer. Det ända som kommer att tryckas på kläder,väskor mm är initialerna.

 

LOPPISINSAMLING

Information angående vår årliga loppis hittar Du här: 

http://www.munkaif.com/start/?ID=129305

 

VETERANMARKNAD 18/6 -22

Här hittar du mer info:

Munka-Ljungby IF - Veteranmarknad (munkaif.com)

 

 

MUNKA LJUNGBY IF:S PADELBANA

Bokning av padelbanan sker via följande länk: 

http://www.matchi.se/facilities/munkaif

 

Fortsatt spel i div 5!
2022-10-23 08:26
Stort grattis till fortsatt spel i div 5.

Efter en betryggande 0-4 vinst förra lördagen så vände matchserien och det var dags för Munka att ta emot Lödde FF på IP.

En trevande start från hemmalaget, där Lödde spelade väldigt desperat och satt en rejälpress på vår backlinje.

 

Vinden vände till Munkas fördel efter ca 25 minuter när Lödde drog på sig ett rött kort. Munka kunde sakta men säkert jobba sig in i matchen igen och det såg ut som att 0-0 skulle stå sig till halvtid. Men precis innan halvtidsvilan så får Lödde straff, efter en hård närkampsduell i Munkasstraffområde.  0-1 var ett faktum, Munka fick sig en tankeställare och Lödde kände sig inbjudna igen.

 

I andra halvlek kom Munka ut som ett helt annat lag och började utnyttja att man var en spelare mer på planen. Det skapades fler målchanser tackvare längre anfall. Lödde kände däremot inte att matchen var över utan fortsatte med ett tajt försvarspel och lyckades att spela sig fram till några fina målchanser. 

Efter ca 66 minuter spelade så lossnade det äntligen för Munka. Efter en 

tilltrasslad situation så kunde Emil Strengenes fint placera in bollen i målvakten bortre hörn. 1-1 och nu är vi nästan hemma.

 

Munka spelar nu ut hela registret och sköljde över Lödde med anfall efter anfall. Frågan är inte, blir det ett till mål?, utan när kommer det?. 

 Svaret på frågan gav Mattias Svensson oss fyra minuter senare, när han trocklar sig igenom Löddes försvar och skruvar in den i bortre krysset.

2-1 och Löddes hopp är släckt.

 

Resterande tid blir en transportsträcka,  där dem ca 100 besökarna hoppas på lite fler Munka mål. Men så blir det inte,  Munka rullar bollen bra och håller Lödde borta från några farliga målchanser. Men lyckas inte själva att trycka in ett till.

 

Matchen är slut och Munka kan gratulera sig till fortsatt spel i div 5 även nästa säsong.

 

Stort tack för visat stöd. Vi ses igen till våren.

/Styrelsen

 

 

MUNKA IF:s SKOSHOP
2022-10-14 10:53

Nu är snart den här fotbollssäsongen över. Har du fotbollsskor som ditt barn har vuxit ur eller inte längre behöver? Då är du välkommen att lämna in dem till oss då vi behöver fylla på vårt förråd med fotbollsskor i vår second hand shop inför nästa säsong. Skor går bra att lämna till kansliet men även när vi har öppet i loppisförrådet en söndag i månaden. Även tränare för de olika lagen kan ev ta emot skor också.

I vår sko-shop kan du sen, under hela säsongen byta eller köpa ett par fotbollsskor för en billig peng. På så sätt kan vi vara hållbara både när det gäller konsumtion, miljö och ekonomi.

Tänk på att det du lämnar in ska vara helt och funktionellt, gärna avborstat från jord och gräs. Det utgår ingen ersättning för skor du lämnar in.

Sko-shopen fungerar så här:

 

  • Alla kan lämna in hela, rena och fullt funktionella fotbollsskor till vår lilla ”butik”. För att lämna in/skänka skor utgår ingen ersättning. Lämna skor kan man göra till kansliet eller en ledare.
  • Om man vill byta ett par skor till ett par större eller mindre skor (kanske till ett syskon) så kollar man om det finns något i lämplig storlek och tar detta paret skor samtidigt som man lämnar ett annat par och swishar 50 kr till MIF. Byte av skor kostar 50kr/par.
  • Om man inte har några skor att byta med men ändå vill köpa ett par skor så kan man göra detta till en kostnad av 100 kr/par.
  • Vid intresse så tar man kontakt med någon av tränarna som har nyckel, alt. om kansliet har öppet.
  • Butiken har inget vinstdrivande syfte utan är endast tänkt att gynna spelare och deras familjer samt vår miljö. Eventuellt överskott går till föreningen.

 

 

Loppisens öppettider under hösten
2022-08-17 08:18

Hej, sommarlovet är över och alla fotbollslagen är igång igen och det är dags för loppisen att öppna upp igen. Nedan finner dem dagarna som vi planerar att ha hålla loppisen öppen för inlämning av saker. Det kan ske byte av dagar men då kommer det att meddelas här på hemsidan.

 

Öppettider 10-12

18 december

 

Mvh/Loppisgruppen

Utförsäljning av jord!
2022-07-18 08:25

Produkterna hittar ni på iP, innanför grindarna.

Är inte stora grinden öppen så är den lilla öppen!

Välkomna!

Boka plats till årets fotbollsskola
2022-06-01 14:29
Fotbollsskola 19-23 juni på Munka IP

Hej, vi har precis gått in i juni och det är hög tid att boka plats till fotbollsskolan, som är mellan den 19-23/6 på Munka IP.

 

Fotbollsskolan kommer att drivas av företaget Pro Defending. Detta året så välkomnar vi alla spelare födda mellan 2013-2008.

Det finns 130 platser tillgängliga, när/om dem tar slut så kommer det att byggas på med en reservlista som ligger till grund för att sedan kunna släppa på fler deltagare.

 

 

BOKNING:

Börja med att klick på länken nedan.

 

Steg 1, när ni kommer in på hemsidan så kan ni scrolla ned och läsa om vad som kommer att erbjudas under veckan. Klicka sedan på nästa, för att gå vidare. 

 

Steg 2, klicka på rutan med klockslaget 10:00 för att komma vidare.

Steg 3, fyll i er mailadress.

Steg 4, bekräftelse av bokning.

 

https://prodefending.onlinebooq.se/?csID=CS-124EB 

 

Kontaktuppgifter:

 

Pro Defending:

0702794190 

kontakta@prodefending.se

 

Munka-Ljungby IF:

Carl Gustafsson

0768 90 15 09

carlgustafsson19@gmail.com

Träningar för knattar 2017
2022-05-10 15:46

Hej, knattar födda 2017 har fått tre stycken nya tränare och är nu på banan igen efter en veckas uppehåll. 

Alla med barn födda 2017 är varmt välkomna upp till IP onsdagen den 11/5 kl 17:30 för träning.

 

Gå gärna in och anmäl er som medlemmar så ni kan ta del av kallelser och övrig information som rör laget.

Mvh/ordförande 

Välkomna till vår jordbutik!
2022-05-05 15:52

Passa på och köp jord, gödning mm på ip! 

Nyheter från våra lag
Pojkar 07/08, 06/11 11:03 
Flickor -12,13,14, 16/10 20:44 
Pojkar 07/08, 02/10 17:13 
Knattar -17, 07/09 12:02 
Loppis, 17/08 13:04 
Pojkar 07/08, 10/08 21:39 
 

klart.se

http://www.cumap2.se/calenderonweb/visakalender.php?Knr=297