SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Föräldramöte 7/4 kl 17:30
2022-04-02 18:24

Nu på torsdag, den 7/4 kl. 17:30, är det föräldramöte för er som har barn som spelar fotboll i Munkas lag för flickor födda 2012, 2013 och 2014. Vi träffas på IP i vår Klubbstuga och vi önskar att en förälder per barn kommer om ert barn ska spela fotboll denna säsongen. Vi har valt att lägga föräldramötet samtidigt som barnen tränar uppe på IP men om ert barn av någon anledning inte tränar på torsdag så hoppas vi att ni ändå kommer. 

 

Vi kommer på föräldramötet prata om kommande säsong samt vilka uppdrag man tar på sig som förälder om man väljer att låta sitt barn spela i Munka Ljungby IF. 

 

I dagarna har även en faktura gällande medlemsavgiften kommit till den mail ni angivet när ert barn började spela fotboll. Tänka på att betala den innan förfallodag så att ert barn har möjlighet att vara med på första matchen, 

 

Varmt välkomna önskar tränarna och lagförälder Eva 

 

klart.se

http://www.cumap2.se/calenderonweb/visakalender.php?Knr=297