SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fr. föräldramötet
2022-04-07 21:24

Hej, 

 

Tack till er som kom på dagens föräldramöte, för er som inte hade möjligheten att närvara kommer här en liten genomgång av vad som berättades. 

 

Sportadmin: Vänligen svara på de kallelser som tränarna skickar ut där. Extra viktigt är det vid kallelser till matcherna. Kan ert barn inte spela så behöver ett annat barn tillfrågas. 

 

Messengergrupp: Efter mötet skapades en messengergrupp för att snabbt kunna skicka meddelande mellan föräldrar till barnen som är med i laget. Bjud in varandra, känner någon att ni inte blivit inbjudna och vill vara med vänd er till tränarana. OBS! Tänk på att hålla god ton. 

 

Träningskläder: Önskar man köpa träningskläder till sina barn finns det för utprovning i klubbstugan. Antingen använder ni QR-koden som finns där eller via klubbens hemsida. När ni får frågan kring vilket nr så väljer ni det själva, inget som kommer att stå på kläderna. 

 

Medlemsavgift: Tänk på att betala medlemsavgiften som skickades ut förra vecka. Era barn kan inte spela matcher innan denna är betald. 

 

För att kunna hålla nere medlemsavgiften behöver vi som föräldrar ta på oss lite uppdrag inom föreningen och det är bla följande:

 

Loppisansvarig: Elins pappa tog på sig det uppdraget vilket vi tackar för. 

 

Städdag: Detta kommer troligtvis ske i mitten på maj. Oklart ännu hur många föräldrar som behövs. 

 

Kisoktjänst: Vi har kiosktjänst de tider våra barn spelar. Lagförälder vill helst slippa att fördela ut passen så vänligen anmäler till att ta följande pass: 

16/4 13:30-15:15 samt 15-16:30

24/4 9-10:30

22/5 12:30-14:30 samt 14:15-16

 

Meddela lagförälder Eva på 070-5358735 kring vilket kioskpass ni kan tänak er att ta. 

 

 

 

klart.se

http://www.cumap2.se/calenderonweb/visakalender.php?Knr=297