SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bemanning Ekebofestivalen
2022-05-22 18:16

Ekebofestivalen som ni säkert alla vet en stor inkomstkälla för Munka Ljungby IF. Genom att ställa upp och ta olika pass där drar föreningen in en stor summa pengar som gör att medlemsavgifterna kan hållas nere rejält. Alla lag tilldelas pass utifrån hur många spelare det finns i respektive lag när tränare, lagförälder och loppisansvarig är borträknade. Så oavsett hur många barn man har i föreningen behöver man göra pass för sina barn oavsett vilket lag de spelar i. Alltså kan man inte hoppa över pass i ett lag för man gör pass eller är tränare i ett annat lag. Då blir det väldigt många pass över. Detta gäller givetvis inte bara Ekebopassen utan alla pass laget blir tilldelade. Information kring att man ska ställa upp står tydligt när man betalar medlemsavgiften. 

 

När man tar pass på Ekebofestivalen får man för varje taget pass inträde för två personer valfri kväll under festivalen. Namn på de som ska gå in lämnas till lagförälder senast 4/7 så att ansvarig på plats hinner få informationen. 

 

Följande pass ska F12/13/14 bemanna: 

 

Tältresning: 

2/7 12-16 2 st föräldrar

 

Camping 

7/7 16-22 2 st föräldrar

8/7 16-22 2 st föräldrar

 

Servering

8/7 7-12 1 st förälder

8/7 21-05 1 st förälder (tiden är rätt!)

9/7 7-14 1 st förälder 

9/7 14-21 1 st förälder

10/7 7-14 1 st förälder

 

Fullt medveten om att det är långa pass men det är detta jag som lagförälder fått till mig och jag hoppas att ni ställer upp så att vårt lag får passen bemannade, vi har inga alternativ gällande att välja bort eller ej. Ni som ännu inte tagit kioskpass behöver i första hand dra ert strå till stacken. Ni som ställt upp på städdagen och har anmält er till att hjälpa till på veteranmarknaden kommer tilldelas pass sist. För att få det ni helst önskar bör ni meddela lagansvarig Eva Andersson på 070-5358735 när vi bestämt er för vilket pass ni tar. Vet ni redan nu vem som ska gå på festivalen samt vilken kväll så meddela även det. 

 

 

klart.se

http://www.cumap2.se/calenderonweb/visakalender.php?Knr=297