SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fördelning av pass på Ekebofestivalen
2022-06-06 14:15

Trots många utmaningar och påminnelser har jag inte fått in från alla gällande Ekebofestivalen. Jag har gjort som jag blivit tillsagd och placerat ut det passen på de som inte hört av sig. Inget alls roligt arbete om lagförälder. Styrelsen är informerad kring era synpunkter. Så skjut inte budbäraren…..

 

Ni som fått pass som ni inte kan ta vänligen byt med varandra. Jag har valt att skriva ut barnens namn men givetvis är det din föräldrar som bemannar. 

Följande barns föräldrar har fått pass: 

 

Tältresning 2/7

12-16 Linnea Hurtig och Matilda Hillerström

 

Camping

7/7 16-22 Agnes Mård och Julia Svensson

8/7 16-22 Zaphira Kjeldsen och Alva Olsson

 

Servering

8/7 7-12 Lexi Källström

9/7 7-14 Elvira Liberg

9/7 14-21 Desiree Escobar

10/7 7-14 Hennie Hector och Angelina Azar

 

Ni som har pass ovan och ännu inte anmält namn på de som ska få vardera två biljetter till festivalen vänligen gör det senast den 4/7 så jag hinner anmäla till ansvarig. Jag har anmält era telefonnr som står i Sportadmin. Ni som har blivit tilldelade pass har jag tagit det nummer som står på målsman 1. Vänligen bekräfta att ni sett detta. Om någon inte läst denna information kommer vi skicka ett sms till berörda. 

 

Kan också tilläggas att vi har en messengergrupp om någon inte kommit med där men önskar vara med för ev samkörning eller passbyten så stäm av med någon på kommande träning.

 

klart.se

http://www.cumap2.se/calenderonweb/visakalender.php?Knr=297