SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MUNKA IF LOPPIS Lördag 21 Augusti 2021
2021-07-25 07:41

MUNKA IF LOPPIS Lördag 21 aug 2021.

 

Välkomna att fynda på vår välfyllda loppis! Lördagen den 21 augusti kl 13.00 öppnar vi äntligen portarna för vår traditionella loppis på Munka IP!

 

Inträde kostar 20 kr/vuxen.


Vi i loppisgruppen har tillsammans med styrelsen gått igenom och gjort en riskbedömning, vi har även skickat in ansökan till kommunen och fått klartecken att genomföra evenemanget. Givetvis kommer vi att uppmana till noggrannhet vad gäller avstånd och handsprit kommer att finnas.

Den största skillnaden i år kommer att vara att det är helt kontantfritt som gäller, dvs ENDAST SWISH. Lotteri kommer att finnas precis som vanligt och kiosken kommer att hålla öppen, dock med något mindre utbud än vanligt.

 

Medlemsinformation:

Arbetspassen är fördelade ut till respektive lag. Under förberedelserna tors-fre samt efterarbetet på söndagen är ungdomarna välkomna att hjälpa till med sina föräldrar men under själva loppisdagen, lördagen den 21/8 ser vi helst att det endast är ni vuxna som är tilldelade ett arbetspass som närvarar, detta för att vi ska hålla nere antalet människor inom området även om Folkhälsomyndighetens restriktioner för denna typ av evenemang utomhus nu är fria.

Arbetspass torsdag-fredag innefattar resa tält och hämta bord samt ställa i ordning detta och förbereda inför lördagen. Lördag förmiddag plockar vi fram allt till försäljning i olika kategorier. Söndag består arbetspass av efterarbete, plocka ner, sortera och slänga överblivet samt städa och ställa i ordning.

 

Om någon har möjlighet att på något sätt sponsra med vinster till vårt lotteri, kontakta MIF:s kansli eller Robert Holm 0708-686592.

//Loppisgruppen Munka IF

 

 

klart.se

http://www.cumap2.se/calenderonweb/visakalender.php?Knr=297