Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Loppis insamling/ Webshop

Vill du komma och lämna saker själv på Idrottsplatsen så går det bra. 

Öppet vardagar mellan

08.00 - 12.00  mån-ons,fre

16.00-19.00 torsdagar


För hämtning av loppisgrejer, var vänlig ring 076-224 24 50.

Det vi hämtar ska vara helt och säljbart.

OBS! Vi tar INTE emot stoppade möbler och vitvaror.


MUNKA LJUNGBY IF:S WEBSHOP

Nu har vår samarbetspartner Intersport startat en webbshop för Munka Ljungby IF:s medlemmar där man kan beställa alla profil träningsprodukter.


Detta är ett komplement, så det kommer fortfarande gå bra att beställa som vanligt inne på Intersport om man hellre vill det. Prover finns som vanligt hela tiden i butiken Intersport Ängelholm om ni behöver testa storlek.


Beställer man på webbshopen så betalar man direkt på nätet. Beställningarna sammanställs varje måndag och det tar ca 2-3 veckor tills kläderna är klara.


Man får ett sms när kläderna är klara och då hämtar man ut sina kläder vid kassan, Intersport Ängelholm.


Ni hittar webbshopen genom att trycka på följande länk https://team.intersport.se/team/munka-ljungby-if/


OBS! Tryckta produkter går INTE att lämna tillbaka. OBS!

Nysatsning på Damlag i Munka Ljungby
2018-12-06 16:10

Inför 2019 kommer Munka-Ljungby IF återigen ha ett damlag som representerar klubben i seniorserien.


Vill du vara med i denna satsning är du varmt välkommen på provträning redan nu till helgen 8/12 mellan 15-16.30 på konstgräsplanerna vid Lindab Arena i Ängelholm, samling 14.45.


Tränare Dam


  Elias Åkeborg         073-8480991, elias.akeborg.6061@student.lu.se


Anders Berg            0708-251319, anders.berg@mastergron.se


Löpande information om damlaget finner du på deras egna hemsida under fliken seniorer och välj därefter damlag.

Full aktivitet - mot 100 år!!
2018-11-11 20:18
Fullspäckad helg för ledare och styrelse i Munka IF. 
De flesta tror kanske det är paus för styrelse och ledare vid denna tiden på året. Tvärtom.....fredag och lördag var styrelsen på Örenäs på ”träningsläger för styrelser” som skåneidrotten bjöd på. 23 föreningar och ca 140 styrelsemedlemmar träffades i fredags 16.00 för föreläsning av Christoffer Davidsson (ungdomsansvarig i HV71). Han poängterade vikten av breddidrott och förkastade (precis som all modern forskning) toppning och nivåanpassning bland barn och ungdomar. HV71 gör numera ingen selektering eller nivåanpassning före 16 års ålder 👍👍👍.  Lördagen bestod av workshops och styrelsearbete. 

Under söndagen har 16 ledare, engagerade på olika nivåer i föreningen, slutfört sin tränarutbildning C. Styrelsen (och säkert både barn och föräldrar) är väldigt tacksamma åt alla er ledare som valt att lägga dessa dagar på att genomföra denna utbildning som Skåneboll höll i. En kanonutbildning som säkerligen gör skillnad i alla barn och ungdomars fortsatta fotbollsutveckling. 

Efter denna helgen har vi en fulladdad styrelse och taggade ledare som redan ser fram emot 2019. 
❤️⚽️💙

#snart100år
#mot2019
#tillsammans 
#glädje
#ansvar
KVALSPEL!!
2018-10-19 19:36

Lördag 14.00 blir det spännande fotboll på Munka IP. A-laget kvalspelar mot Lödde IF. Första matchen slutade 1-1 så håller vi bara nollan blir det fortsatt spel i div 6. 

Hjärtligt välkomna!⚽️❤️💙⚽️

Kallelse extra Föreningensstämma
2018-10-03 15:10
Vid ordinarie stämma saknades revisor att välja. Vi behöver nu hålla en extra stämma för att välja föreningens revisor för 2018. Varmt välkomna på denna extra föreningsstämma. 

Kallelse till extra föreningsstämma den 17/10 kl 18:00-18:30

Dagordning
§1. Mötet öppnande
§2. Val av ordförande för extra stämman
§3. Val av serkreterare för extra stämman
§4. Val av justeringsmän 2 st
§5. Fastställande av röstlängd
§6. Extra stämmans behörighet
§7. Godkännande av dagordning
§9. Val av revisor
§10. Avslut

//Styrelsen
Fotbollssäsongen börjar lida mot sitt slut för 2018!
2018-10-02 11:31

Vill börja med att rikta ett stort tack till alla spelare i Munka Ljungby IF som kämpat hårt både på träning och match under hela säsongen. Vi har haft en härlig fotbollssommar med många lag igång och underbart väder. Det har spelats fotboll, när den är som bäst. Hoppas att ni spelare har haft roligt! Det återstår endast ett fåtal matcher och kom gärna och stötta vårt A-lag i deras sista seriespelsmatch den 7/10 borta mot Rössjöholm.


Stort tack till samtliga ledare, ni är grundstommen i hela föreningen. Utan er kan vi inte bedriva den verksamhet vi har.


Tack även till er som lägger ner extra tid på att vara styrelsemedlemmar, lagföräldrar, loppisansvariga och kioskansvariga. Ni har underlättat för våra tränare i deras roll, att vara just tränare, och bidragit till att föreningen har en så pass god ekonomi så vi kan satsa på bland annat utbildning för våra ungdomar i form av Coerver och utbildning av våra ledare med C-utbildningen som går av stapeln den 21/10. Föreningens stabila ekonomi lägger också en grund för nästa års fotbollssäsong när vi planerar för inköp av material, matchställ etc.  


I år har vi även varit fler än någonsin som engagerat oss i föreningen, allt från loppis till kiosk till tältresning mm. Vi drog igång ett nytt upplägg inför denna säsong och vår tanke är att bygga vidare på det arbetssättet även nästa år. Planeringen är i full gång.  Utfördelningen av arbetspass har emottagits av er föräldrar med ömsom ros och ömsom ris. Vi strävar i styrelsen efter att förbättra och försöker ta till oss de förbättringsförslag som kommit in. Det som är viktigt att ha med sig är att Munka Ljungby IF är en ideell förening och det är vi tillsammans som är föreningen. Vårt mål är att få en så rättvis fördelning som möjligt av de insatser som måste göras för att driva föreningen framåt. Och det innebär att alla måste bidra.


Nu kommer hösten och träningen övergår sakta mot vinterträning. Upplägget är lite olika i respektive lag. Vår ungdomsansvarige Mattias Engdahl jobbar hårt för att få till konstgrästider på planer inne i Ängelholm (i väntan på vår egenJ) men även inomhustider i hallarna i Munka Ljungby. Tyvärr är det väldigt ont om halltider så utfallet där är dessvärre inte jättestort. Information om träningstider kommer från respektive tränare.


Då ett antal av våra ledare har flaggat för att de behöver ha hjälp med sina lag eller sluta helt är föreningen i behov av fler ledare på ungdomssidan. Så är du sugen på att ställa upp eller vet någon i din närhet som är, be dem höra av sig till Mattias Engdahl så fort som möjligt. Den 21/10 och den 11/11 håller föreningen tränarutbildning C i klubbstugan och den är man välkommen att gå om man kan tänka sig att vara tränare i något lag i föreningen.


En förening är även beroende av de människor som är villiga att ställa upp att sitta i styrelsen. Några i styrelsen har även här aviserat att de känner att de vill lämna över stafettpinnen till någon annan. Så känner du dig manad, ta kontakt med vår valberedning redan nu och anmäl ditt intresse. Att sitta i en styrelse innebär naturligtvis en del jobb men vi har även väldigt roligt tillsammans.


Ungdomsavslutning kommer att hållas i Munkahallen den 3/11 där lag från ålder P8/F11 till ålder P16/F16 kommer att tackas av med medaljer och priser. Varmt välkomna då! Våra yngre lag har avslutning på IP med korvgrillning nu i veckan.


Som tack för det extra engagemang som en del lägger ner i föreningen kommer föreningen bjuda in tränare, lagföräldrar, loppisansvariga och kioskansvariga till bowling och mat den 16/11 kl 18:00 i Ängelholms bowlinghall. Kallelse kommer skickas ut.


Återigen tack för 2018, ser redan nu fram emot 2019-års fotbollssäsong!

Ulrika Berg, Ordförande

Möjlighet till tränarutbildning
2018-10-01 12:42

Nu ger vi dig chansen som vill bli fotbollstränare men saknar utbildning till att få en bra ledarutbildning med inriktning mot Ungdomsfotboll.

När : 21/10 o 11/11
Var : Munka IP
Tid:
8.30-16.30
Instruktör: Peter Karlsson, Skåneboll
Klädsel: Ombyte för pratik med träningskläder och fotbollskor


Om du är intresserad vänligen skicka ditt namn, mobilnummer till kansliet på mail munka.if@telia.com senast nu på söndag 7/10.

FÖR ATT BLI GODKÄND PÅ UTBILDNINGEN BEHÖVER MAN VARA MED VID BÅDA DAGARNA

Klubben bjuder på lunch,frukt och dryck under hela dagen.

Tränarutbildning C

Svenska Fotbollförbundet Tränarutbildning C vänder sig till tränare för barn upp till och med 12 år men är också en obligatorisk instegsutbildning för alla som vill gå vidare inom Svenska Fotbollförbundets utbildningsprogram. Kursen består av två kursdagar á åtta timmar. Mellan kursdagarna görs ett antal webbuppgifter.


Mvh

Styrelsen

Spelarutvecklingsplan (SUP)
2018-09-20 11:14
Igår gick startskottet för vår stora satsning på spelarutveckling av både spelare, ledare och förening. Det är ett långsiktigt samarbete med Skånes FF och Skåneidrotten och det kommer att pågå över en lång tid framöver. Mikael Nilsson från Skånes FF höll föreläsning om upplägget. Projektet bygger på att utveckla föreningen genom att ge tränare och styrelse mer utbildning och därmed ge barnen ökade förutsättningar för att växa som fotbollsspelare men även som individer. Som en del i satsningen kommer även en C-kurs för tränarna att anordnas i föreningens regi. 

Vi ser fram emot samarbetet och det ska bli roligt att följa utvecklingen i föreningen. 
Nyheter från våra lag
Flickor 09,10,11, 16/10 11:32 
Knattar, 16/10 10:54 
Damlag, 04/10 20:47