SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MUNKA LJUNGBY IF

LOPPISINSAMLING

Information angående vår årliga loppis hittar Du här: 

http://www.munkaif.com/start/?ID=129305


Loppisförrådet har öppet 

följande lördagar kl. 10-12

13/3

17/4, 15/5

På grund av pandemin så utför vi för närvarande inte några hämtningar av loppisgrejor. 


MUNKA LJUNGBY IF:S WEBSHOP
Alla profil träningsprodukter beställs i webshopen. Ni hittar webbshopen genom att trycka på följande länk https://team.intersport.se/team/munka-ljungby-if/


Prover finns som vanligt hela tiden i butiken Intersport Ängelholm om ni behöver testa storlek. Beställer man på webbshopen så betalar man direkt på nätet. Beställningarna sammanställs varje måndag och det tar ca 2-3 veckor tills de är klara och man hämtar ut sina kläder vid kassan, Intersport Ängelholm.


OBS! Tryckta produkter går INTE att lämna tillbaka. OBS!


MUNKA LJUNGBY IF:S PADELBANA

Bokning av padelbanan sker via följande länk: 

http://www.matchi.se/facilities/munkaif


SAMARBETE MED GYM - THE CROW THE GIRL THE GUN

Som medlem i Munka Ljungby IF har du rabatt på träningskort (halvårskort eller årskort) hos The Crow The Girl The Gun i Munka Ljungby. 

https://sv-se.facebook.com/TheCrowTheGirlTheGunGYM/

Valberedning 2021
2021-02-28 10:52
Vi behöver 2 personer som kan tänka sig sitta i vår valberedning 2021. Valberedningens uppgift är att ta fram förslag till ledamöter i Styrelsen till 2022. 

Anmäl ditt intresse till Ulrika på annaulrikaberg@gmail.com 
så snart som möjligt men dock innan den 10/3 då vi har årsmöte. 

Tack på förhand! 

//Styrelsen
Kallelse till Årsmöte
2021-02-19 10:00
Kallelse till årsmöte Munka Ljungby IF
 Alla medlemmar är välkomna till årsmötet 
som går av stapeln den 10/3 kl 19:00.

På grund av rådande omständigheter med pandemin så behöver man anmäla sitt intresse senast den 5/3. Anmälan sker till munka.if@telia.com med namn och mailadress. Mötet kommer att hållas via Google meet eller i klubbstugan beroende på antalet anmälda och då rådande restriktioner. 

Varmt välkomna!

Styrelsen
Summering Loppis 2020
2020-09-07 11:00
Ett ovanligt år och ett överfullt loppisförråd – vad gör man då? Jo vi ordnar en enkel möbelloppis. Ut med alla möbler på backen, sortera upp, komplettera med andra stora saker som tar stor plats i förrådet. Men tänk om det inte kommer en enda besökare då? Ja då får vi i alla fall se det som en ordentlig storstädning i loppisförrådet!

Och vad blev det då? Jo, det blev faktiskt bättre än väntat. Trots regnet hängandes i luften och en skur då och då så är vi jättenöjda med resultatet. Ingen jätterush, det hade vi inte förväntat oss heller, men en stilla ström av loppisbesökare kom ändå. Någon handlade mycket, någon bara lite. Totalt fick vi ihop 5 387 kr. Det resultatet var klart bättre än väntat, det kunde ju faktiskt blivit 0 kr.

Under tiden som några stod ute på gården och sålde saker passade andra på att sortera upp överfulla lådor inne i förrådet och stapla om så det blev bättre plats där också. 

Varmt tack till alla er föräldrar, lagföräldrar, loppisansvariga, tränare och frivilliga som hjälpte till under lördagen. Att träffas så här och jobba tillsammans är både trevligt och stärker föreningsandan! 

Tack även till Engrave för sponsring av loppisskyltar!


Under söndagen återstod arbetet med att röja upp efter loppisen och det tunga jobbet att köra allt skräp till tippen. Möbler som var trasiga eller på annat sätt i dåligt skick fick gå till tippen. Några enstaka möbler som vi kan sälja nästa år fick flytta tillbaka in i förrådet. 

Varmt tack till alla er som bidrog med tid, arbetskraft, bil och släp denna dag!


Loppisarbetet snurrar nu på enligt årshjulet under hösten och vintern och fram i vår och så hoppas vi verkligen att vi kan köra en ordinarie loppis nästa vår med massor av folk, kiosk och lotteri och allt det andra vi saknat i år.


Tack för ett riktigt gott jobb den här helgen! //Robban o loppisgruppen


Ps Fler bilder finns under loppisfliken.


Loppis 5 September
2020-08-17 12:13

Möbelloppis hösten 2020 i MIF:s regi.


Med anledning av den Pandemi som pågår kommer vi att göra en enklare variant av loppisen lördagen den 5 september på Munka IP. Vi behöver bereda plats för nytt som kommer in samt att försöka sälja av möbler så att de inte blir dåliga. Vi tänker att vi även inkluderar andra större/skrymmande saker som finns i förrådet, t ex. cyklar, barnvagnar, golfbagar, större lampor, tavlor mm.


Arrangemanget kommer att hållas enbart inne på asfaltsplanen som vi kan hålla stängd och begränsa antalet besökare som är inne på området samtidigt (50 pers).


Det kommer inte att finnas varken lotteri eller fikaförsäljning.

Enkelriktat ingång/utgång. Inget inträde.

All betalning skall ske med swish. Vi tar inte emot kontanter.

Öppet på området för försäljning mellan 10-13 ca.

Munka IF/loppisgrupp

Padel Ungdom
2020-07-06 23:03
Fotbollsspelande ungdomar i föreningen kan nu spela padel för 80 kr/h på dagtid (6-16 vardagar och 06-09 på helgerna) Den som bokar måste skaffa sig ett konto i Matchi. (Gå in på matchi.se och registrera där, väldigt enkelt). När det är gjort kan man ringa kansliet som lägger in att man är "medlem ungdom". Eftersom kansliet är obemannat mycket nu under sommaren går det även bra att skicka ett sms med förnamn, efternamn och mejladress på den som har kontot i matchi (ungdomsspelaren alltså) till 0705-78 77 76 (Johan Andersson) så läggs man in som medlem. Det kommer tyvärr inte ske direkt men man får bekräftelse via sms när det är gjort. 
Påminnelse om ingen publik på helgens matcher!
2020-05-08 12:03
En vänlig påminnelse inför helgens matcher att vi ber all publik att inte komma på helgens matcher! Se gällande direktiv från Skånes Fotbollsförbund, på http://www.skaneboll.se/

//Styrelsen 
Padelbanan öppen för spel!
2020-05-03 13:05
Nu kan du spela padel på Munka IP. Banan bokar du på matchi.se. http://www.matchi.se/facilities/munkaif
Nyheter från våra lag
A-lag, 17/01 13:33 
A-lag, 07/01 19:40 
A-lag, 20/12 17:11 
Damlag, 22/11 19:07 
A-lag, 17/11 19:50 
 

klart.se

http://www.cumap2.se/calenderonweb/visakalender.php?Knr=297