SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MUNKA LJUNGBY IF

LOPPISINSAMLING

Information angående vår årliga loppis hittar Du här: 

http://www.munkaif.com/start/?ID=129305

 

Loppisförrådet har öppet 

följande lördagar kl. 10-12

15/5

 

På grund av pandemin så utför vi för närvarande inte några hämtningar av loppisgrejor. 

 

MUNKA LJUNGBY IF:S WEBSHOP
Alla profil träningsprodukter beställs i webshopen. Ni hittar webbshopen genom att trycka på följande länk https://team.intersport.se/team/munka-ljungby-if/

 

Prover finns som vanligt hela tiden i butiken Intersport Ängelholm om ni behöver testa storlek. Beställer man på webbshopen så betalar man direkt på nätet. Beställningarna sammanställs varje måndag och det tar ca 2-3 veckor tills de är klara och man hämtar ut sina kläder vid kassan, Intersport Ängelholm.

 

OBS! Tryckta produkter går INTE att lämna tillbaka. OBS!

 

MUNKA LJUNGBY IF:S PADELBANA

Bokning av padelbanan sker via följande länk: 

http://www.matchi.se/facilities/munkaif

 

SAMARBETE MED GYM - THE CROW THE GIRL THE GUN

Som medlem i Munka Ljungby IF har du rabatt på träningskort (halvårskort eller årskort) hos The Crow The Girl The Gun i Munka Ljungby. 

https://sv-se.facebook.com/TheCrowTheGirlTheGunGYM/

MUNKA IF LOPPIS Lördag 21 Augusti 2021
2021-07-25 07:41

MUNKA IF LOPPIS Lördag 21 aug 2021.

 

Välkomna att fynda på vår välfyllda loppis! Lördagen den 21 augusti kl 13.00 öppnar vi äntligen portarna för vår traditionella loppis på Munka IP!

 

Inträde kostar 20 kr/vuxen.


Vi i loppisgruppen har tillsammans med styrelsen gått igenom och gjort en riskbedömning, vi har även skickat in ansökan till kommunen och fått klartecken att genomföra evenemanget. Givetvis kommer vi att uppmana till noggrannhet vad gäller avstånd och handsprit kommer att finnas.

Den största skillnaden i år kommer att vara att det är helt kontantfritt som gäller, dvs ENDAST SWISH. Lotteri kommer att finnas precis som vanligt och kiosken kommer att hålla öppen, dock med något mindre utbud än vanligt.

 

Medlemsinformation:

Arbetspassen är fördelade ut till respektive lag. Under förberedelserna tors-fre samt efterarbetet på söndagen är ungdomarna välkomna att hjälpa till med sina föräldrar men under själva loppisdagen, lördagen den 21/8 ser vi helst att det endast är ni vuxna som är tilldelade ett arbetspass som närvarar, detta för att vi ska hålla nere antalet människor inom området även om Folkhälsomyndighetens restriktioner för denna typ av evenemang utomhus nu är fria.

Arbetspass torsdag-fredag innefattar resa tält och hämta bord samt ställa i ordning detta och förbereda inför lördagen. Lördag förmiddag plockar vi fram allt till försäljning i olika kategorier. Söndag består arbetspass av efterarbete, plocka ner, sortera och slänga överblivet samt städa och ställa i ordning.

 

Om någon har möjlighet att på något sätt sponsra med vinster till vårt lotteri, kontakta MIF:s kansli eller Robert Holm 0708-686592.

//Loppisgruppen Munka IF

 

MUNKA IF:s skoshop
2021-05-24 14:18

MUNKA IF:s SKOSHOP

 

Har du fotbollsskor som ditt barn inte längre behöver?

Eller behöver ditt barn ett par fotbollsskor i en storlek större?

Vi har en liten fotbollssko-butik som second-hand på Munka IP (i gamla ledarrummet). Tanken är dels en hållbarhet när det gäller vår miljö, men också en hållbarhet rent ekonomiskt.

 

Vi tar även emot begagnade fotbollsskor så om ni har fotbollsskor som ni inte använder så lämna gärna dem till oss. Kansliet eller tränarna tar emot dem.

 

Butiken fungerar så här:

 

  • Alla kan lämna in hela, rena och fullt funktionella fotbollsskor till vår lilla ”butik”. För att lämna in/skänka skor utgår ingen ersättning. Lämna skor kan man göra till kansliet eller en ledare.
  • Om man vill byta ett par skor till ett par större eller mindre skor (kanske till ett syskon) så kollar man om det finns något i lämplig storlek och tar detta paret skor samtidigt som man lämnar ett annat par och swishar 50 kr till MIF. Byte av skor kostar 50kr/par.
  • Om man inte har några skor att byta med men ändå vill köpa ett par skor så kan man göra detta till en kostnad av 100 kr/par.
  • Vid intresse så tar man kontakt med någon av tränarna som har nyckel, alt. om kansliet har öppet.
  • Butiken har inget vinstdrivande syfte utan är endast tänkt att gynna spelare och deras familjer samt vår miljö. Eventuellt överskott går till föreningen.
Årets träningskläder
2021-04-12 20:32

Årets träningskläder finns nu att beställa i föreningens webbshop. 
https://team.intersport.se/team/munka-ljungby-if/


//Styrelsen

Styrelse 2021
2021-03-18 09:59

Styrelse 2021

Nu har vi haft föreningens årsmöte och ny styrelse för 2021 består av följande ledamöter och suppleanter:

Ulrika Berg      – Ordförande

Johan Andersson – Vice ordförande och sponsoransvarig

Ann-Louise Forsberg Alfredsson – Sekreterare

Marie Lindell – Kassör

Carl Gustafsson - Ekeboansvarig

Raymond Josefsson – Anläggningsansvarig, Ungdomskommitté

Jessica Söderberg – Ungdomskommitté

Johan Johnsson – Suppleant, Senioransvarig

Jeanette Wänlund – Suppleant, Ordförande Ungdomskommitté

 

Vi hälsar Anna och Calle varmt välkomna in i styrelsen och tackar Stephan Åkeborg och Johan Johnsson för deras tid och engagemang i styrelsen. Johan är kvar som suppleant i styrelsen och är vår senioransvarige. Johan är även tränare för vårt herrjuniorlag.  Anna är tränare för P13 och är även utbildad målvaktstränare, så hon kommer att hålla målvaktsträningar för våra målvakter. Calle tränar P12 och P14.

 

2020 var ett annorlunda år med väldigt lite verksamhet i föreningen då samtliga av våra normala evenemang blev inställda på grund av Corona. Då vi inte heller fick lov att ha publik på våra matcher kunde vi inte ha kiosken öppen. 2020 har föreningen sökt bidrag för förlorade intäkter på grund av Corona och har därför lyckats rädda ekonomin till ett mindre underskott. Vår nya padelbana driver också en positiv intäkt till föreningen. Det är vi väldigt glada för.

 

Föreningens ekonomi är beroende av intäkterna ifrån våra aktiviteter så vi håller tummarna att vi i år kommer att kunna genomföra åtminstone delar av dem. Med det sagt så kommer där att komma bemanningspass via era lagföräldrar när (om!) det blir dags. Ber dock om er förståelse för att det är svårt för oss i styrelsen att planera aktiviteter med lång framförhållning då restriktionerna ändras även för oss med väldigt kort varsel och hoppas att ni ställer upp på det. Som vi tidigare informerat om så behöver man som medlem i föreningen genomföra 2 arbetspass samt kioskpass. Vi hoppas att det, när serierna startar, kommer att tillåtas publik på matcherna. Om det inte tillåts, ber vi att ni respektera det och stannar hemma.

 

En stor del av våra intäkter kommer ifrån Loppisen och för att driva den krävs det att varje lag har en loppisansvarig. Det kommer att skickas ut information till er föräldrar via tränarna eller lagföräldern.  Loppisgänget leds av Robban Holm och han låter meddela att de har väldigt roligt tillsammans så passa på att anmäl dig som loppisansvarig för ditt lag och bli en del av det gänget.

 

Nu håller vi alla tummarna att serierna snart får börja och att vi alla kan ses upp på IP för att heja på våra killar och tjejer när de spelar fotboll.

 

Tillsammans skapar vi den bästa föreningen!

Heja Munka 2021!

 

//Styrelsen

Kallelse till Årsmöte
2021-02-19 10:00
Kallelse till årsmöte Munka Ljungby IF
 Alla medlemmar är välkomna till årsmötet 
som går av stapeln den 10/3 kl 19:00.

På grund av rådande omständigheter med pandemin så behöver man anmäla sitt intresse senast den 5/3. Anmälan sker till munka.if@telia.com med namn och mailadress. Mötet kommer att hållas via Google meet eller i klubbstugan beroende på antalet anmälda och då rådande restriktioner. 

Varmt välkomna!

Styrelsen
Padel Ungdom
2020-07-06 23:03
Fotbollsspelande ungdomar i föreningen kan nu spela padel för 80 kr/h på dagtid (6-16 vardagar och 06-09 på helgerna) Den som bokar måste skaffa sig ett konto i Matchi. (Gå in på matchi.se och registrera där, väldigt enkelt). När det är gjort kan man ringa kansliet som lägger in att man är "medlem ungdom". Eftersom kansliet är obemannat mycket nu under sommaren går det även bra att skicka ett sms med förnamn, efternamn och mejladress på den som har kontot i matchi (ungdomsspelaren alltså) till 0705-78 77 76 (Johan Andersson) så läggs man in som medlem. Det kommer tyvärr inte ske direkt men man får bekräftelse via sms när det är gjort. 
Padelbanan öppen för spel!
2020-05-03 13:05
Nu kan du spela padel på Munka IP. Banan bokar du på matchi.se. http://www.matchi.se/facilities/munkaif
Nyheter från våra lag
Flickor -12,13,14, 18/07 18:16 
Pojkar -08/09, 18/07 17:18 
Flickor -12,13,14, 18/07 16:44 
Damlag, 09/06 15:28 
Damlag, 07/06 11:47 
Damlag, 24/05 14:25 
 

klart.se

http://www.cumap2.se/calenderonweb/visakalender.php?Knr=297