SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MUNKA LJUNGBY IF

LOPPISINSAMLING

Information angående vår årliga loppis hittar Du här: 

http://www.munkaif.com/start/?ID=129305

 

Loppisförrådet har öppet 

följande lördagar kl. 10-12

15/5

 

På grund av pandemin så utför vi för närvarande inte några hämtningar av loppisgrejor. 

 

MUNKA LJUNGBY IF:S WEBSHOP
Alla profil träningsprodukter beställs i webshopen. Ni hittar webbshopen genom att trycka på följande länk https://team.intersport.se/team/munka-ljungby-if/

 

Prover finns som vanligt hela tiden i butiken Intersport Ängelholm om ni behöver testa storlek. Beställer man på webbshopen så betalar man direkt på nätet. Beställningarna sammanställs varje måndag och det tar ca 2-3 veckor tills de är klara och man hämtar ut sina kläder vid kassan, Intersport Ängelholm.

 

OBS! Tryckta produkter går INTE att lämna tillbaka. OBS!

 

MUNKA LJUNGBY IF:S PADELBANA

Bokning av padelbanan sker via följande länk: 

http://www.matchi.se/facilities/munkaif

 

SAMARBETE MED GYM - THE CROW THE GIRL THE GUN

Som medlem i Munka Ljungby IF har du rabatt på träningskort (halvårskort eller årskort) hos The Crow The Girl The Gun i Munka Ljungby. 

https://sv-se.facebook.com/TheCrowTheGirlTheGunGYM/

Säsongstart för knattar födda 2015
2021-04-15 11:26

Måndag den 19 april så kommer pojkar och flickor födda 2015 att ha sin första träning för säsongen. Träningen börjar 17:30 och slutar 18:30. Dessa tider kommer  laget ha dem första veckorna. 

 

Varmt välkomna till Munka IP den 19 april kl 17:30.

Säsongstart för knattar födda 2016
2021-04-15 08:15

Onsdag den 21 april så kommer pojkar och flickor födda 2016 att ha sin första träning för säsongen. Träningen börjar 17:30 och slutar 18:30. Dessa tider kommer laget att ha under hela säsongen.

 

Varmt välkomna till Munka IP den 21 april kl 17:30. 

         

Årets träningskläder
2021-04-12 20:32

Årets träningskläder finns nu att beställa i föreningens webbshop. 
https://team.intersport.se/team/munka-ljungby-if/


//Styrelsen

Loppis 2021
2021-03-31 17:33

På grund av rådande omständigheter vågar vi inte planera för anordna en loppis i juni månad. 

Nytt datum för Loppis på Munka Ljungby IP är planerat till den 21/8.

 

Hoppas att vi ses då! 

//Loppisgänget

 

Ps. För medlemmar så kommer information kring fördelning av arbetspass att skickas ut längre fram via era lagföräldrar.

Styrelse 2021
2021-03-18 09:59

Styrelse 2021

Nu har vi haft föreningens årsmöte och ny styrelse för 2021 består av följande ledamöter och suppleanter:

Ulrika Berg      – Ordförande

Johan Andersson – Vice ordförande och sponsoransvarig

Ann-Louise Forsberg Alfredsson – Sekreterare

Marie Lindell – Kassör

Carl Gustafsson - Ekeboansvarig

Raymond Josefsson – Anläggningsansvarig, Ungdomskommitté

Jessica Söderberg – Ungdomskommitté

Johan Johnsson – Suppleant, Senioransvarig

Jeanette Wänlund – Suppleant, Ordförande Ungdomskommitté

 

Vi hälsar Anna och Calle varmt välkomna in i styrelsen och tackar Stephan Åkeborg och Johan Johnsson för deras tid och engagemang i styrelsen. Johan är kvar som suppleant i styrelsen och är vår senioransvarige. Johan är även tränare för vårt herrjuniorlag.  Anna är tränare för P13 och är även utbildad målvaktstränare, så hon kommer att hålla målvaktsträningar för våra målvakter. Calle tränar P12 och P14.

 

2020 var ett annorlunda år med väldigt lite verksamhet i föreningen då samtliga av våra normala evenemang blev inställda på grund av Corona. Då vi inte heller fick lov att ha publik på våra matcher kunde vi inte ha kiosken öppen. 2020 har föreningen sökt bidrag för förlorade intäkter på grund av Corona och har därför lyckats rädda ekonomin till ett mindre underskott. Vår nya padelbana driver också en positiv intäkt till föreningen. Det är vi väldigt glada för.

 

Föreningens ekonomi är beroende av intäkterna ifrån våra aktiviteter så vi håller tummarna att vi i år kommer att kunna genomföra åtminstone delar av dem. Med det sagt så kommer där att komma bemanningspass via era lagföräldrar när (om!) det blir dags. Ber dock om er förståelse för att det är svårt för oss i styrelsen att planera aktiviteter med lång framförhållning då restriktionerna ändras även för oss med väldigt kort varsel och hoppas att ni ställer upp på det. Som vi tidigare informerat om så behöver man som medlem i föreningen genomföra 2 arbetspass samt kioskpass. Vi hoppas att det, när serierna startar, kommer att tillåtas publik på matcherna. Om det inte tillåts, ber vi att ni respektera det och stannar hemma.

 

En stor del av våra intäkter kommer ifrån Loppisen och för att driva den krävs det att varje lag har en loppisansvarig. Det kommer att skickas ut information till er föräldrar via tränarna eller lagföräldern.  Loppisgänget leds av Robban Holm och han låter meddela att de har väldigt roligt tillsammans så passa på att anmäl dig som loppisansvarig för ditt lag och bli en del av det gänget.

 

Nu håller vi alla tummarna att serierna snart får börja och att vi alla kan ses upp på IP för att heja på våra killar och tjejer när de spelar fotboll.

 

Tillsammans skapar vi den bästa föreningen!

Heja Munka 2021!

 

//Styrelsen

Kallelse till Årsmöte
2021-02-19 10:00
Kallelse till årsmöte Munka Ljungby IF
 Alla medlemmar är välkomna till årsmötet 
som går av stapeln den 10/3 kl 19:00.

På grund av rådande omständigheter med pandemin så behöver man anmäla sitt intresse senast den 5/3. Anmälan sker till munka.if@telia.com med namn och mailadress. Mötet kommer att hållas via Google meet eller i klubbstugan beroende på antalet anmälda och då rådande restriktioner. 

Varmt välkomna!

Styrelsen
Summering Loppis 2020
2020-09-07 11:00
Ett ovanligt år och ett överfullt loppisförråd – vad gör man då? Jo vi ordnar en enkel möbelloppis. Ut med alla möbler på backen, sortera upp, komplettera med andra stora saker som tar stor plats i förrådet. Men tänk om det inte kommer en enda besökare då? Ja då får vi i alla fall se det som en ordentlig storstädning i loppisförrådet!

Och vad blev det då? Jo, det blev faktiskt bättre än väntat. Trots regnet hängandes i luften och en skur då och då så är vi jättenöjda med resultatet. Ingen jätterush, det hade vi inte förväntat oss heller, men en stilla ström av loppisbesökare kom ändå. Någon handlade mycket, någon bara lite. Totalt fick vi ihop 5 387 kr. Det resultatet var klart bättre än väntat, det kunde ju faktiskt blivit 0 kr.

Under tiden som några stod ute på gården och sålde saker passade andra på att sortera upp överfulla lådor inne i förrådet och stapla om så det blev bättre plats där också. 

Varmt tack till alla er föräldrar, lagföräldrar, loppisansvariga, tränare och frivilliga som hjälpte till under lördagen. Att träffas så här och jobba tillsammans är både trevligt och stärker föreningsandan! 

Tack även till Engrave för sponsring av loppisskyltar!


Under söndagen återstod arbetet med att röja upp efter loppisen och det tunga jobbet att köra allt skräp till tippen. Möbler som var trasiga eller på annat sätt i dåligt skick fick gå till tippen. Några enstaka möbler som vi kan sälja nästa år fick flytta tillbaka in i förrådet. 

Varmt tack till alla er som bidrog med tid, arbetskraft, bil och släp denna dag!


Loppisarbetet snurrar nu på enligt årshjulet under hösten och vintern och fram i vår och så hoppas vi verkligen att vi kan köra en ordinarie loppis nästa vår med massor av folk, kiosk och lotteri och allt det andra vi saknat i år.


Tack för ett riktigt gott jobb den här helgen! //Robban o loppisgruppen


Ps Fler bilder finns under loppisfliken.


Nyheter från våra lag
Pojkar/Flickor -14, 15/04 09:10 
A-lag, 13/04 15:49 
Pojkar -13, 12/04 20:53 
A-lag, 07/04 15:47 
A-lag, 05/04 16:14 
 

klart.se

http://www.cumap2.se/calenderonweb/visakalender.php?Knr=297