SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MUNKA LJUNGBY IF

LOPPISINSAMLING

Information angående vår årliga loppis hittar Du här: 

http://www.munkaif.com/start/?ID=129305

 

 

På grund av pandemin så utför vi för närvarande inte några hämtningar av loppisgrejor. 

 

MUNKA LJUNGBY IF:S WEBSHOP
Alla profil träningsprodukter beställs i webshopen. Ni hittar webbshopen genom att trycka på följande länk https://team.intersport.se/team/munka-ljungby-if/

 

Prover finns som vanligt hela tiden i butiken Intersport Ängelholm om ni behöver testa storlek. Beställer man på webbshopen så betalar man direkt på nätet. Beställningarna sammanställs varje måndag och det tar ca 2-3 veckor tills de är klara och man hämtar ut sina kläder vid kassan, Intersport Ängelholm.

 

OBS! Tryckta produkter går INTE att lämna tillbaka. OBS!

 

MUNKA LJUNGBY IF:S PADELBANA

Bokning av padelbanan sker via följande länk: 

http://www.matchi.se/facilities/munkaif

 

SAMARBETE MED GYM - THE CROW THE GIRL THE GUN

Som medlem i Munka Ljungby IF har du rabatt på träningskort (halvårskort eller årskort) hos The Crow The Girl The Gun i Munka Ljungby. 

https://sv-se.facebook.com/TheCrowTheGirlTheGunGYM/

Byte av sammarbetspartner
2022-01-11 10:03

Munka-Ljungby IF kommer byta sammarbetspartner från intersport till XXL

när det gäller kläder och matrial.

Mer info kommer inom kort

Nya krafter!
2021-11-18 15:26

Året börjar närma sig sitt slut och säsongen är över för ungdomslagen sedan en tid tillbaka. Dam och Herrseniorerna spelar sin sista match i helgen så det har varit en lång säsong för dem. 

 

Vi behöver nu nya krafter i styrelsen! 

 

Inför årsmötet 2022 så behöver vi ha en valberedning. Valberedningen består av 2-3 personer som lägger fram förslag till styrelsemedlemmar till årsmötet. 

 

Känner du att du kan och vill bidra till föreningens utveckling och framgång och kan tänka dig att ställa upp i valberedningen hör av dig till Ulrika på annaulrikaberg@gmail.com 

 

För att kunna ha en fungerande förening behöver vi ha en styrelse och det är medlemmarna som väljer ledamöter till styrelsen. 

 

//Styrelsen

 

 

 

Summering av årets LOPPIS 2021
2021-08-23 15:42

En vecka av intensivt arbete med Loppisen avslutades under söndagen på Munka IP.

 

Vi i Loppisgruppen vill rikta ett stort TACK till ALLA som på ett eller annat sätt bidragit till att även årets Loppis fick ett mycket bra utfall. Det blev inget nytt rekord, det hade vi inte heller förväntat oss då vi fortfarande lever i en pandemi. Men resultatet blev bra mycket bättre än vi vågat hoppas på och landar på ca 68´000 kr brutto (sen ska vissa omkostnader för inköp och swishavgifter räknas bort). 

 

Vädret var perfekt, lagom varmt och solen sken. Getingarna gjorde oss tyvärr sällskap hela dagen. Parkeringen var förberedd för ca 200 bilar men vi blev snabbt varse att det inte skulle räcka och Magnus och Daniel fick snabbt lösa fler parkeringar på gräsplanen. Det tjocknade lite vid entrén och det kan vi ta med oss som en liten förbättring till nästa år, att ha bättre QR-koder. Micke gjorde dock allt för att få bra flöde där.

 

Vid lotteriet hade Marie E och Jeanette styrt upp och som vanligt väntade finfina vinster från många lokala företag men även från företag i trakten runt omkring. Era bidrag är enormt värdefulla!

 

Försäljningen flöt på bra och genom nogranna förberedelser och god organisation hade Robban tillsammans med Shervin fullt ös ute på asfaltsplan och i tälten. Tina M såg som alltid till att det fanns fika, mat och dryck till alla.

 

Framåt 15-tiden hade rushen lagt sig och vi kunde så smått börja plocka ihop och packa ner.

 

Under söndagen fanns en del efterarbete kvar och här hade Lars ansvaret att styra upp och se till att allt blev sorterat och sådant som var riktigt dåligt blev kört till återvinningen. En del av våra överblivna saker kommer nu att skänkas vidare till hjälp-organisationer (Agera Valhall har bl. a hämtat överblivna leksaker), andra saker kommer vi att spara till nästa år.

 

Så ett stort TACK till alla besökare och till alla er funktionärer - utan er hade det inte gått att genomföra en loppis! Vi vill även tacka alla frivilliga (föreningens eldsjälar), våra fantastiska sponsorer, Ekebo Nöjescentrum (där vi lånar bord),Engrave (skyltar), ICA Supermarket Munka Ljungby, restauranger och pizzerior (som hjälper oss ta hand om myntväxel), styrelsen i Munka IF, kansliet, ledare och tränare som alla på olika sätt bidrar till att vi kan genomföra detta. 

 

Som alltid finns det saker vi kan förändra och göra bättre, det tar vi självklart med oss till nästa år! Inom föreningen behöver vi även se till att alla lagen framöver har en egen representant/loppisansvarig i sitt lag då detta underlättar hela arbetet med loppisen. 

 

Loppisgruppen / Munka IF

 

Företag som sponsrat till årets lotteri:

Mäster Grön Ek Förening

Synsam Ängelholm

Salong Blå Munka Ljungby

Bilprisma Munka Ljungby

Frendo, Macken i Munka Ljungby

S.A. Bil Munka Ljungby

Munka Lantmän

Colorama

Lyft & Bygg Ängelholm

Länsförsäkringar

Intersport Ängelholm

Mats i Munka

Aleppo Pizzeria Munka Ljungby

Munka Pizzeria

Loppis 2021
2021-08-20 17:54

   

Efter mycket synpunkter och påtryckningar har vi i Loppisgruppen med kort varsel bestämt att vi under loppisen lördag 21 aug gör undantag för kontanter om man har JÄMNA PENGAR. Vi har ingen möjlighet att lämna växel tillbaka och vill ändå uppmuntra swishbetalning så mycket som möjligt!

/MIF loppisgrupp

Fotbollsmål vid spontanfotboll
2021-08-16 19:47

Det är roligt och positivt att ni vill spela fotboll även utanför de vanliga träningstiderna. Vi vill bara uppmärksamma er på att om ni tar fram mål så måste de plockas undan när ni går därifrån. Annars fastnar gräsklipparna och gräset blir inte klippt som det ska. 

//Styrelsen 

MUNKA IF LOPPIS Lördag 21 Augusti 2021
2021-07-25 07:41

MUNKA IF LOPPIS Lördag 21 aug 2021.

 

Välkomna att fynda på vår välfyllda loppis! Lördagen den 21 augusti kl 13.00 öppnar vi äntligen portarna för vår traditionella loppis på Munka IP!

 

Inträde kostar 20 kr/vuxen.


Vi i loppisgruppen har tillsammans med styrelsen gått igenom och gjort en riskbedömning, vi har även skickat in ansökan till kommunen och fått klartecken att genomföra evenemanget. Givetvis kommer vi att uppmana till noggrannhet vad gäller avstånd och handsprit kommer att finnas.

Den största skillnaden i år kommer att vara att det är helt kontantfritt som gäller, dvs ENDAST SWISH. Lotteri kommer att finnas precis som vanligt och kiosken kommer att hålla öppen, dock med något mindre utbud än vanligt.

 

Medlemsinformation:

Arbetspassen är fördelade ut till respektive lag. Under förberedelserna tors-fre samt efterarbetet på söndagen är ungdomarna välkomna att hjälpa till med sina föräldrar men under själva loppisdagen, lördagen den 21/8 ser vi helst att det endast är ni vuxna som är tilldelade ett arbetspass som närvarar, detta för att vi ska hålla nere antalet människor inom området även om Folkhälsomyndighetens restriktioner för denna typ av evenemang utomhus nu är fria.

Arbetspass torsdag-fredag innefattar resa tält och hämta bord samt ställa i ordning detta och förbereda inför lördagen. Lördag förmiddag plockar vi fram allt till försäljning i olika kategorier. Söndag består arbetspass av efterarbete, plocka ner, sortera och slänga överblivet samt städa och ställa i ordning.

 

Om någon har möjlighet att på något sätt sponsra med vinster till vårt lotteri, kontakta MIF:s kansli eller Robert Holm 0708-686592.

//Loppisgruppen Munka IF

 

MUNKA IF:s skoshop
2021-05-24 14:18

MUNKA IF:s SKOSHOP

 

Har du fotbollsskor som ditt barn inte längre behöver?

Eller behöver ditt barn ett par fotbollsskor i en storlek större?

Vi har en liten fotbollssko-butik som second-hand på Munka IP (i gamla ledarrummet). Tanken är dels en hållbarhet när det gäller vår miljö, men också en hållbarhet rent ekonomiskt.

 

Vi tar även emot begagnade fotbollsskor så om ni har fotbollsskor som ni inte använder så lämna gärna dem till oss. Kansliet eller tränarna tar emot dem.

 

Butiken fungerar så här:

 

  • Alla kan lämna in hela, rena och fullt funktionella fotbollsskor till vår lilla ”butik”. För att lämna in/skänka skor utgår ingen ersättning. Lämna skor kan man göra till kansliet eller en ledare.
  • Om man vill byta ett par skor till ett par större eller mindre skor (kanske till ett syskon) så kollar man om det finns något i lämplig storlek och tar detta paret skor samtidigt som man lämnar ett annat par och swishar 50 kr till MIF. Byte av skor kostar 50kr/par.
  • Om man inte har några skor att byta med men ändå vill köpa ett par skor så kan man göra detta till en kostnad av 100 kr/par.
  • Vid intresse så tar man kontakt med någon av tränarna som har nyckel, alt. om kansliet har öppet.
  • Butiken har inget vinstdrivande syfte utan är endast tänkt att gynna spelare och deras familjer samt vår miljö. Eventuellt överskott går till föreningen.
Nyheter från våra lag
A-lag, 15/01 16:52 
Loppis, 10/01 09:07 
A-lag, 17/12 10:42 
Junior, 12/12 17:51 
A-lag, 12/12 09:58 
 

klart.se

http://www.cumap2.se/calenderonweb/visakalender.php?Knr=297