SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Summering av årets LOPPIS 2021
2021-08-23 15:42

En vecka av intensivt arbete med Loppisen avslutades under söndagen på Munka IP.

 

Vi i Loppisgruppen vill rikta ett stort TACK till ALLA som på ett eller annat sätt bidragit till att även årets Loppis fick ett mycket bra utfall. Det blev inget nytt rekord, det hade vi inte heller förväntat oss då vi fortfarande lever i en pandemi. Men resultatet blev bra mycket bättre än vi vågat hoppas på och landar på ca 68´000 kr brutto (sen ska vissa omkostnader för inköp och swishavgifter räknas bort). 

 

Vädret var perfekt, lagom varmt och solen sken. Getingarna gjorde oss tyvärr sällskap hela dagen. Parkeringen var förberedd för ca 200 bilar men vi blev snabbt varse att det inte skulle räcka och Magnus och Daniel fick snabbt lösa fler parkeringar på gräsplanen. Det tjocknade lite vid entrén och det kan vi ta med oss som en liten förbättring till nästa år, att ha bättre QR-koder. Micke gjorde dock allt för att få bra flöde där.

 

Vid lotteriet hade Marie E och Jeanette styrt upp och som vanligt väntade finfina vinster från många lokala företag men även från företag i trakten runt omkring. Era bidrag är enormt värdefulla!

 

Försäljningen flöt på bra och genom nogranna förberedelser och god organisation hade Robban tillsammans med Shervin fullt ös ute på asfaltsplan och i tälten. Tina M såg som alltid till att det fanns fika, mat och dryck till alla.

 

Framåt 15-tiden hade rushen lagt sig och vi kunde så smått börja plocka ihop och packa ner.

 

Under söndagen fanns en del efterarbete kvar och här hade Lars ansvaret att styra upp och se till att allt blev sorterat och sådant som var riktigt dåligt blev kört till återvinningen. En del av våra överblivna saker kommer nu att skänkas vidare till hjälp-organisationer (Agera Valhall har bl. a hämtat överblivna leksaker), andra saker kommer vi att spara till nästa år.

 

Så ett stort TACK till alla besökare och till alla er funktionärer - utan er hade det inte gått att genomföra en loppis! Vi vill även tacka alla frivilliga (föreningens eldsjälar), våra fantastiska sponsorer, Ekebo Nöjescentrum (där vi lånar bord),Engrave (skyltar), ICA Supermarket Munka Ljungby, restauranger och pizzerior (som hjälper oss ta hand om myntväxel), styrelsen i Munka IF, kansliet, ledare och tränare som alla på olika sätt bidrar till att vi kan genomföra detta. 

 

Som alltid finns det saker vi kan förändra och göra bättre, det tar vi självklart med oss till nästa år! Inom föreningen behöver vi även se till att alla lagen framöver har en egen representant/loppisansvarig i sitt lag då detta underlättar hela arbetet med loppisen. 

 

Loppisgruppen / Munka IF

 

Företag som sponsrat till årets lotteri:

Mäster Grön Ek Förening

Synsam Ängelholm

Salong Blå Munka Ljungby

Bilprisma Munka Ljungby

Frendo, Macken i Munka Ljungby

S.A. Bil Munka Ljungby

Munka Lantmän

Colorama

Lyft & Bygg Ängelholm

Länsförsäkringar

Intersport Ängelholm

Mats i Munka

Aleppo Pizzeria Munka Ljungby

Munka Pizzeria

 

klart.se

http://www.cumap2.se/calenderonweb/visakalender.php?Knr=297