SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Min Fotboll - din fotboll i mobilen
2019-03-15 09:50
Min Fotboll är breddfotbollens alldeles egna app som lanseras till säsongsstart. SvFF och distrikten står bakom den nya, helt fotbollsanpassade, digitala tjänsten som alla bredd-, barn-, och ungdomslag kan använda för att skapa engagemang och uppmärksamhet kring sina matcher.


Genom att ge spelare, ledare, föräldrar och supportrar möjlighet att dela filmklipp, bilder, referat, live-sändningar och resultatrapportering i appen Min Fotboll kommer alla som är intresserade och stöttar ett lag att kunna följa och vara en del av allt som händer kring lagets matcher.


Det kommer att bli enklare och roligare att stötta sitt breddlag. Mormor och morfar, som kanske bor hundra mil bort, kommer inte längre att ha några problem att följa barnbarnets framfart på fotbollsplanen.


Min Fotboll-appen är svensk fotbolls egen app oberoende av de stora sociala medieplattformarna, men med möjlighet att enkelt dela händelser och bilder i dessa om man så önskar. Appen är producerad tillsammans företaget Sportswik, som sedan tidigare har ett flerårigt partnerskap med fotbollen.


Min Fotboll-appen är en lättanvänd plattform som används tryggt och säkert med beaktande av dataskydd, integritet och fotbollens värderingar. Lag och föräldrar kan själva styra vilka som får tillgång till lagets och spelarens information och bilder.


Utvecklingen av appen pågår för fullt och lanseringen beräknas att ske i slutet av mars. Alla svenska bredd- och ungdomslag kommer fritt kunna använda appen. En inbjudan att ansluta sitt lag kommer att gå ut via respektive förening och till lagansvariga under säsongsupptakten.

 

klart.se

http://www.cumap2.se/calenderonweb/visakalender.php?Knr=297