SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fotbollsskola Pro Camp 2024
Fotbollskola på Munka IP 17/6-20/6 2024

Hej, vi fortsätter på samma härliga koncept som förra året, dvs årets fotbollsskola kommer arrangeras utav Pro Camp. Nedan finner information gällande fotbollsskolan, samt en länk till bokningssidan.

 

https://prodefending.onlinebooq.se/?csID=CS-124EB

 

 

 

 

Ålder : Årgång 2017 - 2010

Kickoff : Måndag d. 17/06 till torsdag d. 20/06 från kl. 10.00 till 14.00

Adress : ​Örkeljungavägen 46, 266 93 Munka-ljungby

 

Praktisk

Vi tränar måndag d. 17/06 till torsdag d. 20/06 från kl. 10.00 - 14.00. Där mellan håller vi en timmes lunchpaus, med fysisk och psykisk återhämtning.

Fotbollsskolan vänder sig till pojkar och flickor födda från 2017 till 2010.

Våra tränare är alltid på plats 30 minuter före träningen startar, om du önskar komma lite tidigare.

Vi samlas alla ombytta senast 15 minuter före ”kickoff”

 

Det här behöver du ha med dig till fotbollsskolan:

-Träningskläder/fotbollskläder (samt ombyte)

-Fotbollsskor

-Benskydd

-Extra skor (till att använda vid pausen)

-Lunch (Med undantag om klubben eventuellt har försäljning)

-Vattenflaska

 

Mat

Du ska själv medbringa lunch till fotbollsskolan

 

Kläder

Det finns möjlighet att beställa våra tillhörande PRO CAMP fotbollskläder som är utformade i samarbete med Unisport store och PUMA. Detta är inte obligatoriskt men det medför en härlig team känsla när vi är samlade. Kan beställas via vår shop på hemsidan. https://www.unisportstore.se/pro-camp-fotbollsskolor/

 

Varför är vi bäst?

Vi sätter lärande i framkant och alla våra tränare är noga utvalda för att säkra en hög nivå hela vägen runt.

Vi menar att kapaciteten för utveckling bygger på glädjen i spelet, eftersom glädjen föder lusten. Hos oss är det viktigt att barnen har kul samtidigt som de spelar. Utan lust är det svårt att utveckla sig som fotbollsspelare.

Pro Camp fotbollsskolor är bemannade av utvalda tränare med kunskap från Pro Defendings tränarfilosofi - med individen i centrum , och även tidigare professionella fotbollsspelare med erfarenhet från danska superligan, holländska liga och allsvenskan, på flera av våra fotbollsskolor.

 

Vi står för en hög mental och spelarmässig fotbollserfarenhet. Mentaliteten i fotbollsvärlden handlar mycket om inställning och vilja, men också om att vara rätt förberedd inför träningen.

​​

Alla är välkomna på vår fotbollsskola, oavsett kön och kunskapsmässiga nivå. Vi ser till varje enskilda spelares fysiska och spelarmässiga förmåga, och utformar därefter träningen för att främja den individuella utvecklingen.

Det kommer alltid att vara olikheter och nivåskillnader på deltagarna under våra fotbollsskolor, men det viktigaste för oss är att spelarna är öppna för att ta in och lära.

Vår största uppgift är att hjälpa spelarna åt rätt riktning.

Som de flesta fotbollsskolor, så tränar vi på alla de basala momenten, så som positionering, intervallträning, avslutningar, 1v1, 2v2 osv. Men det som skiljer oss från andra på marknaden är att vi även fokuserar på moment som, överblick, splitvision, positioneringen på planen (förmågan att täcka två spelare utan att faktiskt täcka någon av dem), kommunikation (vad ska kommuniceras, när och till vem) optimal fysisk teknik (hur förflyttas bollen så högt och snabbt som möjligt till motståndarnas planhalva) samt intelligens på planen.

Vi ser fram emot att träffa dig!

 

 

För övriga frågor, kontakta oss på kontakta@prodefending.se eller tlf. 0702794190

 

Mvh

PRO CAMP