SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Styrelse 2021
2021-03-18 09:59

Styrelse 2021

Nu har vi haft föreningens årsmöte och ny styrelse för 2021 består av följande ledamöter och suppleanter:

Ulrika Berg      – Ordförande

Johan Andersson – Vice ordförande och sponsoransvarig

Ann-Louise Forsberg Alfredsson – Sekreterare

Marie Lindell – Kassör

Carl Gustafsson - Ekeboansvarig

Raymond Josefsson – Anläggningsansvarig, Ungdomskommitté

Jessica Söderberg – Ungdomskommitté

Johan Johnsson – Suppleant, Senioransvarig

Jeanette Wänlund – Suppleant, Ordförande Ungdomskommitté

 

Vi hälsar Anna och Calle varmt välkomna in i styrelsen och tackar Stephan Åkeborg och Johan Johnsson för deras tid och engagemang i styrelsen. Johan är kvar som suppleant i styrelsen och är vår senioransvarige. Johan är även tränare för vårt herrjuniorlag.  Anna är tränare för P13 och är även utbildad målvaktstränare, så hon kommer att hålla målvaktsträningar för våra målvakter. Calle tränar P12 och P14.

 

2020 var ett annorlunda år med väldigt lite verksamhet i föreningen då samtliga av våra normala evenemang blev inställda på grund av Corona. Då vi inte heller fick lov att ha publik på våra matcher kunde vi inte ha kiosken öppen. 2020 har föreningen sökt bidrag för förlorade intäkter på grund av Corona och har därför lyckats rädda ekonomin till ett mindre underskott. Vår nya padelbana driver också en positiv intäkt till föreningen. Det är vi väldigt glada för.

 

Föreningens ekonomi är beroende av intäkterna ifrån våra aktiviteter så vi håller tummarna att vi i år kommer att kunna genomföra åtminstone delar av dem. Med det sagt så kommer där att komma bemanningspass via era lagföräldrar när (om!) det blir dags. Ber dock om er förståelse för att det är svårt för oss i styrelsen att planera aktiviteter med lång framförhållning då restriktionerna ändras även för oss med väldigt kort varsel och hoppas att ni ställer upp på det. Som vi tidigare informerat om så behöver man som medlem i föreningen genomföra 2 arbetspass samt kioskpass. Vi hoppas att det, när serierna startar, kommer att tillåtas publik på matcherna. Om det inte tillåts, ber vi att ni respektera det och stannar hemma.

 

En stor del av våra intäkter kommer ifrån Loppisen och för att driva den krävs det att varje lag har en loppisansvarig. Det kommer att skickas ut information till er föräldrar via tränarna eller lagföräldern.  Loppisgänget leds av Robban Holm och han låter meddela att de har väldigt roligt tillsammans så passa på att anmäl dig som loppisansvarig för ditt lag och bli en del av det gänget.

 

Nu håller vi alla tummarna att serierna snart får börja och att vi alla kan ses upp på IP för att heja på våra killar och tjejer när de spelar fotboll.

 

Tillsammans skapar vi den bästa föreningen!

Heja Munka 2021!

 

//Styrelsen

 

klart.se

http://www.cumap2.se/calenderonweb/visakalender.php?Knr=297