SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bli medlem i Munka-Ljungby IF
BLI MEDLEM
MUNKA LJUNGBY IF

BESTÄLL DINA KLUBBKLÄDER HÄR:

 

Vi fortsätter vårt samarbete med  XXL Sport för våra klubbkläder!

Det finns möjlighet att prova kläderna i klubbstugan. Alla beställningar måste ske via denna länk eller via QR koden ni hittar tillsammans med kläderna i klubbstugan!

 

https://teamsales.xxl.se/club/MunkaLjungbyIF

 

Vid registrering så krävs det att ni skriver in spelar nummer för att komma vidare, där kan ni använda er av valfritt nummer. Det ända som kommer att tryckas på kläder,väskor mm är initialerna.

 

LOPPISINSAMLING

Information angående vår årliga loppis hittar Du här: 

http://www.munkaif.com/start/?ID=129305

 

VETERANMARKNAD 17/6 2023

Här hittar du mer info:

Munka-Ljungby IF - Veteranmarknad (munkaif.com)

 

 

MUNKA LJUNGBY IF:S PADELBANA

Bokning av padelbanan sker via följande länk: 

http://www.matchi.se/facilities/munkaif

 

Fotbollsskola 19/6-22/6 2023
2023-03-21 08:47
Fotbollsskolan Pro Camp på Munka IP

Hej på er, mellan den 19/6 och 22/6 kommer vi likt förra året att ha en fotbollsskola på Munka IP som drivs utav prodefending. 

Ni får mer information och kan boka er plats via länken nedan.

Fullständig information finns även under fliken Fotbollsskola 2023 i menyn till vänster.

https://prodefending.onlinebooq.se/?csID=CS-124EB

 

Har ni frågor eller funderingar varmt välkomna att kontakta mig på ordforande@munkaif.com

Mvh/Calle 

Nu börjar vi fakturera digitalt!
2023-03-17 07:46

Här hittar ni all information om hur vi kommer att skicka ut årets fakturor!

 

https://www.munkaif.com/docs/426/9644/Info%20sportadmin.docx

Tjejfotboll
2023-02-09 10:00

Hej, vi i Munka-Ljungby IF har pendlat upp och ned gällande antalet aktiva tjejer i föreningen. Vi ser att det är många tjejer som börjar spela fotboll vid fem års ålder, tillsammans med killarna. Men sedan så tappar vi dem, när vi dem inte blir tillräckligt många för att skapa ett eget lag. 

 

Det gjordes en insats för något år sedan av ett gäng ledare med tjejer födda 2013, vilket resulterade i att det laget idag är ca 30 st tjejer födda, -12,-13 & -14. 

 

Vi i styrelsen tyckte att detta var ett super bra initiativ och vill fortsätta på samma spår.

Denna säsongen kommer vi att starta upp ett tjejlag för födda 2015 & 2016. Vi i styrelsen plus några ledare från klubben kommer att hjälpa laget att komma igång. Men detta laget likt alla våran andra ungdomslag i föreningen behöver hjälp av föräldrar som kan ställa upp som tränare.

 

Gå in och anmäl er via fliken Medlemskap/Anmälan.

 

Mvh/Ordförande

 

Knattar födda 2018
2023-02-08 14:04

Snart så drar fotbollssäsongen igång på riktigt och i år så vill vi hälsa alla killar och tjejer födda 2018 varmt välkomna till Munka-Ljungby IF.

 

Vi planerar att detta lagets träningar kan dra igång i april, i samband med att vi får beträda planerna uppe på IP.

 

Har ni ett barn som är intresserad av att börja spela fotboll, så anmäl hen via fliken Medlamskap/Anmälan.

Likt alla andra ungdomslag i föreningen så kommer även detta laget behöva hjälp av föräldrar som kan ställa upp som ledare.

 

Vi ber även er föräldrar som kan vara med som ledare att anmäla er själva via fliken Medlemskap/Anmäla. Skriv in Ledare knattar 2018 i kommentarfältet längst ned.

 

Vid frågor eller funderningar så kontakta kansliet eller ordförande.

MVh/ Ordförande 

 

Årsmöte
2023-02-08 08:42

Hej, tisdag den 14 mars kl 18:00 kallar Munka-Ljungby IF till årsmöte i klubbstugan på IP.

Anmäl gärna er närvo till munka.if@telia.com .

Varmt välkomna.

Mvh/ Styrelsen

Fortsatt spel i div 5!
2022-10-23 08:26
Stort grattis till fortsatt spel i div 5.

Efter en betryggande 0-4 vinst förra lördagen så vände matchserien och det var dags för Munka att ta emot Lödde FF på IP.

En trevande start från hemmalaget, där Lödde spelade väldigt desperat och satt en rejälpress på vår backlinje.

 

Vinden vände till Munkas fördel efter ca 25 minuter när Lödde drog på sig ett rött kort. Munka kunde sakta men säkert jobba sig in i matchen igen och det såg ut som att 0-0 skulle stå sig till halvtid. Men precis innan halvtidsvilan så får Lödde straff, efter en hård närkampsduell i Munkasstraffområde.  0-1 var ett faktum, Munka fick sig en tankeställare och Lödde kände sig inbjudna igen.

 

I andra halvlek kom Munka ut som ett helt annat lag och började utnyttja att man var en spelare mer på planen. Det skapades fler målchanser tackvare längre anfall. Lödde kände däremot inte att matchen var över utan fortsatte med ett tajt försvarspel och lyckades att spela sig fram till några fina målchanser. 

Efter ca 66 minuter spelade så lossnade det äntligen för Munka. Efter en 

tilltrasslad situation så kunde Emil Strengenes fint placera in bollen i målvakten bortre hörn. 1-1 och nu är vi nästan hemma.

 

Munka spelar nu ut hela registret och sköljde över Lödde med anfall efter anfall. Frågan är inte, blir det ett till mål?, utan när kommer det?. 

 Svaret på frågan gav Mattias Svensson oss fyra minuter senare, när han trocklar sig igenom Löddes försvar och skruvar in den i bortre krysset.

2-1 och Löddes hopp är släckt.

 

Resterande tid blir en transportsträcka,  där dem ca 100 besökarna hoppas på lite fler Munka mål. Men så blir det inte,  Munka rullar bollen bra och håller Lödde borta från några farliga målchanser. Men lyckas inte själva att trycka in ett till.

 

Matchen är slut och Munka kan gratulera sig till fortsatt spel i div 5 även nästa säsong.

 

Stort tack för visat stöd. Vi ses igen till våren.

/Styrelsen

 

 

MUNKA IF:s SKOSHOP
2022-10-14 10:53

Nu är snart den här fotbollssäsongen över. Har du fotbollsskor som ditt barn har vuxit ur eller inte längre behöver? Då är du välkommen att lämna in dem till oss då vi behöver fylla på vårt förråd med fotbollsskor i vår second hand shop inför nästa säsong. Skor går bra att lämna till kansliet men även när vi har öppet i loppisförrådet en söndag i månaden. Även tränare för de olika lagen kan ev ta emot skor också.

I vår sko-shop kan du sen, under hela säsongen byta eller köpa ett par fotbollsskor för en billig peng. På så sätt kan vi vara hållbara både när det gäller konsumtion, miljö och ekonomi.

Tänk på att det du lämnar in ska vara helt och funktionellt, gärna avborstat från jord och gräs. Det utgår ingen ersättning för skor du lämnar in.

Sko-shopen fungerar så här:

 

  • Alla kan lämna in hela, rena och fullt funktionella fotbollsskor till vår lilla ”butik”. För att lämna in/skänka skor utgår ingen ersättning. Lämna skor kan man göra till kansliet eller en ledare.
  • Om man vill byta ett par skor till ett par större eller mindre skor (kanske till ett syskon) så kollar man om det finns något i lämplig storlek och tar detta paret skor samtidigt som man lämnar ett annat par och swishar 50 kr till MIF. Byte av skor kostar 50kr/par.
  • Om man inte har några skor att byta med men ändå vill köpa ett par skor så kan man göra detta till en kostnad av 100 kr/par.
  • Vid intresse så tar man kontakt med någon av tränarna som har nyckel, alt. om kansliet har öppet.
  • Butiken har inget vinstdrivande syfte utan är endast tänkt att gynna spelare och deras familjer samt vår miljö. Eventuellt överskott går till föreningen.

 

 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Veteranmarknad, 10/02 09:40 
Knattar -18, 18/01 10:14 
Knattar -17, 07/09 12:02 
Loppis, 17/08 13:04 
Pojkar -09/10, 08/06 12:45 
Flickor -09,10,11, 02/04 15:35