SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Styrelsen Munka Ljungby IF 2018
2018-03-15 08:31

Hej bästa medlemmar,


Jag heter Ulrika Berg och blev på årsmötet vald till ny ordförande för Munka Ljungby IF och vill börja med att tacka för förtroendet.


Jag har två barn som är aktiva i föreningen, en tjej som spelar i vårt F16-lag och en kille som spelar i vårt P14-lag.


Jag vill verka för att skapa en förening som är attraktiv och rolig att vara medlem i, en förening som är till för alla. Att vara till för alla innebär för mig rimlig medlemsavgift, alla ska få träna, spela efter sina förutsättningar och alla ska vara välkomna.


En ideell förening är beroende av medlemmarnas insatser på flera plan för att kunna existera. Därför anordnas varje år ett antal aktiviteter, som ex loppisen, för att ekonomiskt finansiera klubbens fotbollssatsningar. Dessa intäkter bidrar till att vi kan hålla medlemsavgifterna på en rimlig nivå och göra satsningar på exempelvis Coerverutbildning för ungdomarna.


För att våra ungdomar ska kunna träna och spela fotboll behövs det tränare och närvarande vuxna. Föreningen har många fantastiska ledare och engagerade föräldrar som lägger ner enormt mycket tid och det är vi väldigt tacksamma för.


STORT TACK TILL ALLA ER SOM STÄLLER UPP FÖR VÅRA UNGDOMAR!


Men vi behöver bli fler. Vi saknar idag ledare för några av våra lag och ungdomsdomare till våra matcher. Om Du känner att Du vill vara del av en gemenskap och kanske träna ett av våra lag, hör av Dig till vår ungdomsansvarige Mattias Engdahl. Har Du lust att gå en domarutbildning för att döma 9- & 11-manna fotboll så kommer föreningen att anordna 2 st utbildningstillfällen, 21/3 samt 4/4. Anmäl Dig isåfall till Mattias Engdahl.


Föreningen har även ett duktigt herr A-lag som förtjänar mer publik på sina hemmamatcher. Hjälp oss att göra fotbollen till en lika stor del av Munka Ljungby som innebandyn är. Kom upp till IP och heja när A-laget spelar!


Du som förälder är enormt viktig i Din närvaro på IP. Vi behöver Dig. Jag anser att engagera sig ideellt inte bara ska vara ett nödvändigt ont, utan även ge något tillbaka. Det ska vara roligt! Genom mina barns fotbollslag har jag lärt känna fantastiska människor som jag kanske inte hade träffat annars, det är jag väldigt tacksam för. Så ta chansen, engagera Dig så mycket Du bara kan. Alla bidrag, stora som små, är välkomna!


Styrelsen består av 7 ledamöter och 2 suppleanter.


Johan Andersson är vår sponsoransvarige och kanske har Du som läser det är, ett företag som Du vill ska synas uppe på IP. Då är det Johan Du ska höra av Dig till. Johan är även vice ordförande.


Anläggningens skötsel hanteras av kommunen och föreningens ansvarige för anläggningen är Raymond Josefsson. Är det något som inte fungerar eller du har förbättringsförslag, vänd Dig då till Raymond.


Marie Lindell är kassör i föreningen och har koll på det mesta. Marie har även under flera år tagit hand om kioskverksamheten och loppisen. Kiosken har hon nu överlämnat till en kioskgrupp bestående av ett gäng driftiga föräldrar.


Johan Johnsson är ansvarig för kontakterna med Ekebofestivalen. Ekebofestivalen är en av de aktiviteter som föreningen är engagerad i. Vi sköter bland annat städning på campingen, agerar parkeringsvakter och har matförsäljning. Det är i särklass den aktivitet som är viktigast för föreningens ekonomi.


Vår eminente sekreterare heter Stephan Åkeborg.


Ungdomsansvarig är Mattias Engdahl. Det är honom Du tar kontakt med om Du vill bli tränare eller domare. Det är även Mattias Du vänder Dig till om Du har funderingar kring tränare och träning.


Vi har även två suppleanter som stöttar upp i styrelsen vid behov, Fredrik Bernro och Andreas Ragenius.


På kansliet arbetar Jeanette Lenngård. Kansliets öppettider finns på hemsidan. Jeanette ansvarar för de administrativa kontakterna med kommunen, Skåneboll, registreringar i Fogis etc. 


Har Du funderingar eller frågor bara hör av dig till mig eller någon i styrelsen. Våra telefonnummer finns på hemsidan.


Jag tackar för Din tid, ser fram emot en fantastisk fotbollssäsong 2018 och hoppas att vi ses uppe på IP!

/Ulrika

 

klart.se

http://www.cumap2.se/calenderonweb/visakalender.php?Knr=297