SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Summering Loppis 2020
2020-09-07 11:00
Ett ovanligt år och ett överfullt loppisförråd – vad gör man då? Jo vi ordnar en enkel möbelloppis. Ut med alla möbler på backen, sortera upp, komplettera med andra stora saker som tar stor plats i förrådet. Men tänk om det inte kommer en enda besökare då? Ja då får vi i alla fall se det som en ordentlig storstädning i loppisförrådet!

Och vad blev det då? Jo, det blev faktiskt bättre än väntat. Trots regnet hängandes i luften och en skur då och då så är vi jättenöjda med resultatet. Ingen jätterush, det hade vi inte förväntat oss heller, men en stilla ström av loppisbesökare kom ändå. Någon handlade mycket, någon bara lite. Totalt fick vi ihop 5 387 kr. Det resultatet var klart bättre än väntat, det kunde ju faktiskt blivit 0 kr.

Under tiden som några stod ute på gården och sålde saker passade andra på att sortera upp överfulla lådor inne i förrådet och stapla om så det blev bättre plats där också. 

Varmt tack till alla er föräldrar, lagföräldrar, loppisansvariga, tränare och frivilliga som hjälpte till under lördagen. Att träffas så här och jobba tillsammans är både trevligt och stärker föreningsandan! 

Tack även till Engrave för sponsring av loppisskyltar!


Under söndagen återstod arbetet med att röja upp efter loppisen och det tunga jobbet att köra allt skräp till tippen. Möbler som var trasiga eller på annat sätt i dåligt skick fick gå till tippen. Några enstaka möbler som vi kan sälja nästa år fick flytta tillbaka in i förrådet. 

Varmt tack till alla er som bidrog med tid, arbetskraft, bil och släp denna dag!


Loppisarbetet snurrar nu på enligt årshjulet under hösten och vintern och fram i vår och så hoppas vi verkligen att vi kan köra en ordinarie loppis nästa vår med massor av folk, kiosk och lotteri och allt det andra vi saknat i år.


Tack för ett riktigt gott jobb den här helgen! //Robban o loppisgruppen


Ps Fler bilder finns under loppisfliken.


 

klart.se

http://www.cumap2.se/calenderonweb/visakalender.php?Knr=297